Pepe a filmat videoclipul piesei "Iubire ca niciodata", colaborarea artistului cu Jimmy Dub

Doua locatii, doua zile pline, o gasca nebuna de prieteni, multe masini modificate si adrenalina, sporturi de contact si un campion mondial, Alexandru Nita, un regizor intr-o forma de zile mari, Dan Petcan, Connect-R, Jimmy Dub, Pepe si bineinteles, piesa, “Iubire ca niciodata” … Asa arata in doar cateva cuvinte cea mai scurta descriere a filmarilor incheiate la inceputul acestei saptamani pentru noul videoclip Pepe la prima colaborare a artistului cu Jimmy Dub si intreaga echipa de la Rappin’ On Production.

Dan Petcan semneaza regia iar productia, Alex Popescu. DOP a fost Bogdan Filip intr-o scenografie a Livia Visanescu. Partea de make-up ii apartine Mirelei Ecobici cea care s-a ocupat totodata si de tatuaje iar stylingul a fost asigurat de Anca Staruiala. Sorin Ene, “Haiu’” de la Scoala de Drift, pentru cunoscatori, este stunt driver-ul care a condus alaturi de Pepe hergheliile de cai putere ce vor putea fi vazute la inceputul povestii.



“Au fost doua zile de foc dar sunt sigur ca o sa iasa excelent.

Este un videoclip complet cu poveste, cu iubire, cu pasiune … toate exprimate intr-o imagine foarte, foarte buna. Dan Petcan are mult de munca fiindca s-a filmat cat pentru 10 videoclipuri si nu stiu cum se va decide ce sa ramana. In final totul trebuie adus in trei minute si un pic cat are piesa.:)”



Videoclipul se afla in etapa de postproductie, lansarea fiind programata pentru inceputul saptamanii viitoare. Productia materialului impreuna cu publishingul piesei apartin casei de discuri Pepe Latin Music, care astfel adauga primul titlu pe partea de videograme, dupa ce in septembrie “debuta” cu cel dintai single, “Ce fata”.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod