Vedetele au aflat trendurile vestimentare masculine 2014 la aniversarea Damat

Peste 120 de invitati, printre care multe persoane publice, o mare parte dintre acestea prezente rare la evenimente mondene, au participat aseara la aniversarea a trei ani de existenta a brandului Damat in Romania.

Mihai Gadea, Mircea Badea, Catalin Botezatu, Valentina Pelinel, Cristian Boureanu, Sandra Stoicescu, Andreea Berecleanu, Madalin Ionescu, Christian Sabbagh, Dana Savuica, alaturi de sotul ei, Razvan Stanciu, Vlad Munteanu, alaturi de sotia Andreea, Carmen Negoita si Cristi Furdi, Geanina Ilies, Mirela Stelea, Giulia Nahmany, Tania Budi, Alexandra Badoi, Ovidiu Buta, Joaquin Bonilla, Joseph Hadad, Nicolai Tand, alaturi de Monica Balaj, Sophia, Sylvia, Daniel Osmanovici, Sabina Iosub, Adrian Maniutiu, Clara Rotescu, Nadina Campean, Andra Andreescu, Ana Maria Stancu, Daiana Anghel, Andrei Nourescu, au avut aparitii elegante si au fost prezenti in magazinul din incinta Baneasa Shopping City pentru a descoperi noile trenduri in materie de vestimentatie masculina, inclusiv noua colectie Damat Tween creata de prestigiosul designer Pierangelo D'Agostin, precum si interpretarile moderne ale camasii albe clasice.

Evenimentul s-a bucurat si de prezenta domnului Osman Arar, Presedintele Grupului Orka Holding, venit special de la Istanbul pentru acest eveniment.



Cu aceasta ocazie s-a dat startul sezonului de cumparaturi pentru Craciun, vedetele feminine declarand ca au sosit la eveniment inclusiv pentru a gasi cadoul perfect pentru partenerii lor. Nici barbatii prezenti nu au ratat ocazia de a-si innoi garderoba cu piese vestimentare din noile Damat Tween. Catalin Botezatu, spre exemplu, a achizitionat un sacou albastru de ceremonie si un papion bej, iar “Top Chef”-ul Joseph Hadad un sacou bleumarin casual.

Atmosfera evenimentului aniversar a fost intretinuta de DJ Wanda.

Non-conformista DJ-ita a mixat imbracata intr-o vestimentatie masculina: a purtat camala alba, vesta, cravata neagra si pantofi barbatesti, model cheie din colectia Tween. DJ Wanda a avut, pentru cateva minute, un coleg de pupitru celebru. Catalin Botezatu a urcat la platane, si-a pus castile la urechi si a inceput sa mixexe cot la cot cu renumita DJ-ita.

Catalin Botezatu a fost, de altfel, invitat de gazda evenimentului, Teodora Burz, International Marketing & Expansion Manager Orka Holding, sa aprinda artificiile unui tort cu totul special ce a avut forma unei camasi albe.



“Cei 3 ani au insemnat 7 magazine deschise la Bucuresti, Cluj si Iasi, iar alte 3 deschideri sunt sunt in plan pentru anul 2014.

In aceasta perioada peste 500.000 de romani au ales produsele Damat Tween si D's Damat, peste 40 de oameni din showbiz au ales sa poarte colectiile noastre, oameni de televiziune, artisti, jurnalisti, personalitati din sfera politica si sportiva. Le multumesc tuturor celor care au ales brandurile noastre si speram sa ramanem in continuare in preferintele lor”, declara Teodora Burz, International Marketing & Expansion Manager Orka Holding.



Colectia Damat este recunoscuta pentru materialele folosite si croiul impecabil, nasturi din sidef natural sau coarne de bivol, bumbac de cea mai buna calitate si materiale avansate tehnologic nano-care, zero-gravity sau boild-wool care dau un aspect si functionalitate aparte produselor.

Costumele Tween sunt remarcate prin croiurile super slim si atentia la detalii, colectia fiind creata de designerul italian Pierangelo D'Agostin.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod