Paris Hilton, iubita lui "Superman"

Starul din "Superman" are la activ mai multe relații amoroase


Actorul britanic Henry Cavill, în vârstă de 31 de ani, este cunoscut pentru rolul lui Charles Brandon, cumnatul regelui Henric al VIII-lea, în serialul de succes "Dinastia Tudorilor/ The Tudors". El a mai jucat în filme precum "Ce-o fi o fi.../ Whatever Works" (2009), "Pulbere de stele/ Stardust" (2007), "Tristan & Isolda/ Tristan & Isolde" (2006) şi "Hellraiser: Hellworld.com" (2005).

Recent, l-a interpretat pe Superman în "Man of Steel: Eroul" (2013), rol pe care îl va relua în "Batman vs. Superman", anunţat pentru 2016.

Şi viaţa privată a starului britanic a fost una foarte tumultuoasă în ultimii ani, notează Mediafax. Din mai 2011 până în august 2012, Henry Cavill a fost logodit cu Ellen Whitaker, o campioană britanică din concursurile hipice de sărituri peste obstacole. Apoi, actorul a avut o relaţie de 10 luni cu Gina Carano, de care s-a despărţit în mai 2013.


După doar o lună, Henry Cavill a început o relaţie cu actriţa Kaley Cuoco, în iunie 2013, însă idila lor s-a destrămat după doar câteva săptămâni. În toamna anului 2014, starul britanic şi Gina Carano au decis să formeze din nou un cuplu, dar relaţia lor s-a încheiat în ultimele zile ale anului trecut.


Foto: AFP/Mediafax

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod