Gary Oldman şi Alexandra Edenborough divorţează

Cei doi se despart după şapte ani de mariaj, din cauza unor "diferenţe ireconciliabile", aceasta fiind a patra căsnicie a actorului englez în vârstă de 56 de ani.

Cântăreaţa Alexandra Edenborough, în vârstă de 36 de ani, a depus actele de divorţ pe 9 ianuarie, la un tribunal din Los Angeles, iar motivele invocate sunt "diferenţe ireconciliabile", potrivit contactmusic.com. Data separării oficiale urmează a fi stabilită, potrivit site-ului RadarOnline.com, citat de Mediafax.

Alexandra Edenborough, care s-a căsătorit cu Gary Oldman în seara de Anul Nou din 2008, cere ca actorul să îi plătească pensie alimentară şi onorariile avocatului său şi a cerut ca judecătorul să nu-i acorde lui Oldman pensie alimentară.

Actorul şi Alexandra Edenborough nu au copii împreună.

Gary Oldman s-a căsătorit prima dată cu actriţa britanică Lesley Manville în 1987, dar cei doi s-au despărţit la puţin timp după naşterea fiului lor, Alfie, în 1989.

În 1990, actorul britanic s-a căsătorit cu Uma Thurman, dar mariajul a durat doar doi ani.

Gary Oldman s-a căsătorit din nou în 1997 cu Donya Fiorentino, de care a divorţat în 2001.

După un proces care a atras interesul publicului, actorul a obţinut custodia celor doi copii, Gulliver şi Charlie, pe care îi are cu Fiorentino.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod