Paris Hilton, implicata intr-un scandal domestic

de Georgiana Dorobanțu, 19 Noiembrie 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Paris Hilton, implicata intr-un scandal domestic

Politia din Los Angeles a fost chemata pentru a pune capat unui scandal intre Paris Hilton si iubitul sau, Doug, informeaza femalefirst.co.uk.

Politia a fost chemata la proprietatea vedetei din Los Angeles dupa ce vecinii acesteia au vazut-o certandu-se violent cu Doug Reinhart.

Potrivit site-ului TMZ.com, Doug a iesit din locuinta si s-a indreptat spre masina in timp ce Paris striga: "Nu pleca, nu pleca!".

In ciuda marturiilor vecinilor, Paris a declarat ca acestia s-au inselat, la acea ora ea fiind alaturi de iubitul sau in dormitor si nu au fost implicati in nici un fel de altercatie.

Aceasta a declarat: "Eu si Doug eram in pat, dormeam, cand am fost treziti de un scandal provocat de prietenii lui Doug, invitati sa ramana la noi peste noapte.
Doug a declarat politiei ca cearta dintre invitatii sai a luat sfarsit si ca noi nu am fost implicati in acest scandal".
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod