Pamela Anderson, eşec pe gheață

Fosta vedetă Playboy a apărut duminică seară în emisiunea Dancing on Ice, unde a patinat alături de partenerul ei, prezentatorul Matt Evers.

Starleta canadiană a avut dificultăţi în a-şi executa exerciţiul, fiind clar că experienţa ei pe gheaţă era destul de redusă, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenţia Mediafax.

În plus, Fostul star din serialul "Baywatch" a avut probleme legate de rochia pe care a îmbrăcat-o, care nu a putut să-i acopere sânii.

Din cauza acestor probleme, Pamela a fost eliminată din competiţie chiar după prima seară.



"Îmi pare rău. A fost distractiv să pot învăţa să patinez mai bine. Îmi pare rău, Matt. M-am împiedicat, am căzut, iar sânii mi-au ieşit pe afară", a declarat actriţa după eliminare.


Pamela Anderson, în vârstă de 44 de ani, este actriţă şi fotomodel, fiind cunoscută în special pentru rolurile din serialele de televiziune "Meşterul casei", "Baywatch" şi "V.I.P.". Ea a fost desemnată Playmate-ul lunii februarie 1990 de editorii revistei Playboy.


Foto: Hepta / Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Ianuarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • zmeu pe 16 Ian 2013, 11:02
    mda..

    Mare chestie! Pai saraca mamaie a incercat sa fie ea lebada,dar degeaba vointa daca nu e putirinta..una e sa faci ceva 'live' si alta e ce am vazut noi in filme,he,he.. iar chestia cu sanii a fost asa o regie,poate mai balesc fraierii si mai castiga si ea ceva publicitate. Bine ca nu si-a calcat pe ei,ca umplea patinele de silicon..:))

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod