Oferta bizară a unui magnat

Un magnat din Hong Kong oferă 50 de milioane de euro bărbatului care va reuşi să o seducă pe fiica lui, care este lesbiană.
Omul de afaceri Cecil Chao este dispus să plătească această sumă după ce a aflat că fiica lui, Gigi, a semnat documentele de uniune civilă cu partenera ei de viaţă din ultimii şapte ani în cadrul unei ceremonii organizate în Franţa în acest an, scrie publicaţia South China Morning Post, citată de agenţia Mediafax.

"Nu-mi pasă dacă el este bogat sau sărac. Singurul lucru care contează este să fie generos şi blând", a declarat omul de afaceri, în vârstă de 76 de ani, citat de acelaşi cotidian de limbă engleză din Hong Kong.

"Gigi este o femeie foarte drăguţă, care are în acelaşi timp talent şi frumuseţe.
Este devotată părinţilor ei şi este generoasă, organizează multe acţiuni de caritate"
, a adăugat el.

Magnatul a dezminţit însă informaţia referitoare la uniunea civilă a fiicei sale cu partenera ei de viaţă şi susţine că fiica sa, în vârstă de 33 de ani, este încă celibatară.

Cecil Chao conduce imperiul imobiliar Cheuk Nang.

Uniunile civile între persoanele de acelaşi sex nu sunt autorizate în Hong Kong, acest teritoriu din sudul Chinei rămânând conservator în privinţa chestiunilor legate de statutul civil al cetăţenilor săi, în ciuda faptului că are reputaţia unui oraş modern, cosmopolit şi tolerant.

Homosexualitatea nu mai este considerată o infracţiune în legislaţia din Hong Kong abia din anul 1991, notează Mediafax.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
26 Septembrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod