Record: Cea mai scumpă rochie din lume valorează 4,4 milioane de euro!

Diamantele sunt cele mai bune prietene ale fetelor, dar de data aceasta parcă vor să le facă în ciudă. Cine nu şi-ar dori 50 de diamante negre de două carate, diamante albe şi aur, toate încrustate în cea mai scumpă rochie din lume? Dar mai ales, cine poate cu adevărat să cumpere aşa ceva?

Creată de designerul britanic Debbie Wingham, cea mai scumpă rochie din lume a fost prezentată la Săptămâna Modei din Ucraina. Lucrată manual timp de şase luni, rochia a stârnit opinii diferite la evenimentul organizat în ţara vecină. Aceasta este una dintre cele şapte rochii cu diamante create de Debbie Wingham, dar şi cea mai scumpă dintre toate.

Rochia are încrustate 25 de diamante negre, de două carate, care decorează fusta şi 25 de diamante negre pe corset, în timp ce alte nestemate decorează piesa detaşabilă care acoperă umerii. Bustiera e împodobită cu diamante de cinci carate.

"Restul creaţiei este fin lucrată şi decorată cu diamante albe încrustate în aur alb cu motive care conferă individualitate, delimitând-o de orice altă rochie scumpă", şi-a descris Debbie creaţia pe site-ul ei.

Rochia a fost fotografiată de Josh Carroll şi lansată oficial la Clubul Miliardarilor din Monte Carlo înainte de a fi prezentată într-un turneu care s-a încheiat la Săptămâna Modei din Ucraina.

Debbie Wingham, a cărei mamă a fost croitoreasă, a început să lucreze pe cont propriu în oraşul englez Greenwich, la vârsta de 18 ani, apoi şi-a deschis propiul magazin în Hoxton. După un an, ea a a deschis un showroom în centrul Londrei.

În 2005, una dintre rochiile ei a fost remarcată la gala Premiilor BAFTA. "Cea mai frumoasă rochie din acest an de la BAFTA a fost creată de un designer necunoscut, dar care trebuie urmărit", a scris atunci un critic de modă.

Şapte ani mai târziu, printre clientele designerului britanic se numără celebrităţi precum Kate Winslet, Hilary Swank, Amy Smart, Catherine Jenkins, Rebecca Ferguson şi Dita Von Teese, iar creaţiile sale au fost prezentate în reviste importante - Vogue, Glamour, GQ şi Elle, relatează cotidianul britanic Daily Mail.
 
Foto: Daily Mail
1 din 10

27 Septembrie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alexandra pe 27 Sep 2012, 10:40
    da?

    o fi avand diamante pe ea, dar frumoasa n-a reusit sa iasa rochia. nici nu se vede ca e glamour, ca e scumpa, nu "straluceste" deloc.

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod