Oana Tache și What’s UP dau startul celui mai tare concurs care premiază pasiunile

Krüger&Matz, cu sprijinul Oanei Tache și al lui What’s UP, a pornit în căutarea celor mai interesante pasiuni din România! „Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea!” este îndemnul pe care îl adresează tuturor românilor care au o pasiune și sunt în cautarea resurselor necesare pentru a-și transforma visul în realitate!

„Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea!” pe scurt:


●    Aventura începe din 8 septembrie! Trimite o poză sau un video și înscrie-te în concursul „Trăiește-ți viața, urmeză-ți pasiunea”  care premiază cele mai cool pasiuni din România!
●    www.pasiuneata.ro este locul de întâlnire al tuturor românilor care au o pasiune. Dacă ești unul dintre ei, nu ezita să te înscrii în cursa pentru marele premiu!
●    Super gadgeturi Krüger&Matz sau burse în valoare de 15.000 de lei pentru a-ți pune în practică pasiunea sunt premiile puse la bătaie!

Începând cu 8 septembrie și până pe 6 decembrie, What’s UP și Oana Tache, alături de brandul de IT&C Krüger&Matz, pornesc în căutarea celor mai cool pasiuni.

Românii care se aventurează în concursul care premiază pasiunile pot câștiga smartphone-uri Flow 2, super căști KM 660 RW, un material video cu și despre pasiunea lor sau una dintre bursele de 15.000 de lei.


„Sunt 3 pași simpli pe care îi urmezi când vrei să-ți îndeplinești visele: îndrăznește, crede, nu renunța! Crede în tine și vei reuși! Asta am învățat de mică, asta m-a transformat din puștoaica de la Abracadabra, care interpreta personaje de poveste, în Vj-ița MTV care i-a întâlnit pe cei mai mari artiști ai lumii. Am acceptat provocarea Krüger&Matz pentru că știu cât de important e să fie cineva alături de tine atunci când vrei să-ți trăiești visul cu adevărat.

Cineva care să-ți înțeleagă pasiunea, să te susțină și să te facă să crezi și mai mult în tine! Nu uita, când visezi - nu există limite! Există doar pasiune și încredere!”, îi sfătuiește Oana Tache pe participanți.
What’s UP și Oana Tache fac echipă bună cu Krüger&Matz încă de la lansarea în România, din octombrie 2014. Krüger&Matz încurajează oamenii să investească inteligent în gadgeturi sau tehnologii de ultimă generație astfel încât investiția lor principală să fie mai mult în pasiunilor lor și în ceea ce cred cu adevărat.
„Îmi place muzica și fac asta de dimineața până seara, fără să obosesc sau să mă plictisesc vreodată.
Asta înseamnă să fii pasionat cu adevărat! Concursul „Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea” oferă bursele de 15.000 de lei tocmai pentru ca tu să ai cel mai bun start. Să faci dintr-o simplă pasiune un stil de viață. Și pentru asta merită să dai tot ce ai mai bun! Pregătește-ți vocea sau exersează-ți mișcările de dans! Așteptăm cu nerăbdare să ne dai pe spate cu pasiunea ta, oricare este aceasta!”, a declarat What’s UP.

Concursul național „Trăiește-ți viața, urmează-ți pasiunea!” caută în toată România pasiuni pe care să le premieze cu super premii Krüger&Matz.
Acceptă provocarea și pornește într-o aventură cu numeroase premii! Află toate informațiile despre campania Krüger&Matz pe site-ul www.pasiuneata.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod