Concertul Lunafly – o experiență electrizantă

Sutele de fani veniți sâmbătă seara în Aula Universității Româno – Americane au avut parte de un show electrizant din partea uneia dintre cele mai iubite formații Kpop ale momentului: Lunafly și-a delectat fanii cu un setlist foarte antrenant care a fost pe deplin gustat de cei peste 400 de fani prezenți ca să-și vadă favoriții și să fredoneze alături de ei refrenele bine știute.



Încheiat târziu în noapte, concertul a fost urmat de sesiunea de Fan Sign care le-a dat posibilitatea celor mai înfocați fani ai formației să-și facă poze și să primească autografe de la idolii lor.

Petrecerea a continuat a doua zi în clubul Fabrica, acolo unde toți fanii formației au avut acces la afterparty-ul la care au fost prezenți și membrii Lunafly. În plus, cei mai fideli și mai norocosi dintre fani au avut ocazia să-și bea cafeaua și să ia prânzul în compania idolilor lor.



Aflați deja la al doilea concert în România, membrii formației au fost foarte plăcut impresionați de atmosfera și de primirea de care au avut parte și au promis că vor reveni cât de curând cu un nou show în România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod