O recunoști? Ellie White, cu barbă și bandană pentru a fi Axl Rose!

Ellie White va de înfruntat mâine seară un nou examen de talent. Artista va trebui să se transforme la “Te cunosc de undeva” în Axl Rose, celebrul solist al trupei Guns’n’Roses. Va fi un nou număr de travesti ce urmează precedentelor reprezentații de succes în care solista a trebuit să îi imite pe Freddie Mercury, Justin Timberlake sau Brian Johnson.

De această dată, Ellie White și-a păstrat părul lung, fără a mai fi nevoită să apeleze la peruci scurte, însă și-a aplicat barbă și mustață și și-a îngroșat sprâncenele. Pe cap, și-a așezat celebra bandană roșie și ochelari de soare cu rama rotundă, cu care celebrul artist obișnuia să apară pe scenă.

Ellie White va interpreta mâine seară o piesă celebră a lui Axl Rose și mărturisește că la repetiții și-a amintit cu emoție de perioada copilăriei când asculta la petrecerile cu prietenii hiturile Guns’n’Roses.



“Ne adunam și ascultam muzică toată noaptea. ‘November Rain’ era piesa de rezistentă. Atunci băieții ne invitau la dans pentru că urmau să ne țină în brațe 10 minute cât timp dura piesa”, își amintește amuzată Ellie White.


Show-ul ‘Te cunosc de undeva’ va fi difuzat miercuri seară, de Antena 1, începând cu ora 20.30.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod