Andreea Balan are un nou "Iubi". Afla despe cine este vorba

Andreea Balan continua sa ne suprinda placut cu fiecare aparitie, dovedind ca stie sa se reinventeze si sa aduca elemente surpriza si mai ales sexy cu fiecare videoclip.

Piesa "Iubi", cel mai nou single Andreea Balan este o colaborare cu Sonny Flame  si beneficiaza de un videoclip provocator si sexy, in care cei doi artisti se …iubesc.
 
Piesa Iubi este plina de senzualitate si vorbeste despre jocul unor indragostiti, deci fiecare dintre noi se va regasii in text, iar Sonny Flame a fost cel mai potrivit pentru acest featuring, pentru ca este un artist talentat si charismatic.

In acest videoclip Andreea arata mai bine ca niciodata, e foarte sexy, are diferite coafiuri si machiaje si a schimbat mai multe tinute din piele, latex sau dantela. Totodata artista, danseaza cu un corp de balet impresionant si prezinta diferite prize spactaculoase invatate la Dansez pentru tine cu Petrisor Ruge.


 
Andreea a obisnuit publicul cu produse de calitate asa ca si productia acestei piesei si a videoclipului a insemnat saptamani de lucru. Videoclipul a fost regizat de Ciprian Strugariu, a fost filmat in doua zile iar repetetiile cu dansatorii au durat cateva zeci de ore.

Acest nou clip inseamna si o schimbare de stil pentru Andreea: "Mi-am dorit altceva: sa fiu sexy dar in acelasi timp foarte senzuala … M-am jucat mult cu negru, haine din latex sau dantela. Sunt foarte multumita de rezultatul final si sper sa va placa. Si nu uitati sa va iubiti!! :) Todata sunt foarte fericita ca pagina mea oficiala de facebook, https://www.facebook.com/AndreeaBalan, a depasit 1 milion de fani si se afla pe locul 14 in topul brand-urilor din Romania."


Andreea Balan este artista cu cele mai complexe show-uri din Romania. La fiecare concert canta numai hit-uri si danseaza foarte multe stiluri de dans, toate fiind prezentate in peste 15 schimbari de costume.



Foto: Ciprian Strugariu

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod