O bunică a devenit mamă, deşi folosea pilule contraceptive!

Debbie Hughes (53 de ani) a devenit mamă, deşi singurii copii pe care se aştepta să îi mai crească la această vârstă erau cei ai fiului său cel mare.

Debbie Hughes (53 de ani) a devenit mamă, deşi singurii copii pe care se aştepta să îi mai crească la această vârstă erau cei ai fiului său cel mare. Femeia folosea pilula contraceptivă, dar acest fapt nu a împiedicat-o să rămână însărcinată.


Momentul în care a aflat că aşteaptă un copil s-a petrecut atunci când, tachinată de fiul ei că ar putea fi însărcinată din pricina kilogramelor în plus pe care le acumulase, femeia a efectuat un test de sarcină, relatează cotidianul britanic "Daily Mail", citat de agenția Mediafax.


"Am dat deja naştere la trei copii şi credeam că acele zile s-au încheiat pentru totdeauna", a susţinut proaspăta mamă. "Luam pilula contraceptivă doar pentru a fi sigură, dar niciodată nu mi-am imaginat că aş putea rămâne însărcinată la vârsta mea. Sunt bunică şi ador să am grijă de nepoatele mele - nu am crezut vreodată că voi avea grijă de un alt copil al meu" , a adăugat Debbie Hughes.


Ea a dat naştere unui băieţel perfect sănătos, Kyle, care este cu 26 de ani mai mic decât fratele său Mark.

"Am fost foarte îngrijorată din pricina vârstei, nu ştiam dacă voi putea duce sarcina la bun sfârşit, existând şansa să pierd copilul sau să nasc prematur, dar m-am simţit incredibil de sănătoasă întreaga perioadă", a spus Hughes.

 

Femeia a povestit ce a simţit în momentul în care l-a ţinut prima dată în braţe pe Kyle: "A fost uimitor să-l ţin în braţe, am simţit aceeaşi dragoste pe care am simţit-o cu ceilalţi copii ai mei.

Obosesc mai repede decât o făceam înainte, dar ador să fiu mamă din nou".

 

Înainte de Kyle, femeia a născut doi băieţi, Mark (26 de ani) şi Brandon (11 ani), şi o fată, Hayley, care a murit înainte de a împlini vârsta de 18 ani.
Debbie Hughes este bunica fetelor lui Mark, Lydia (2 ani) şi Nicole (3 ani).

 

Vezi aici imagini cu bunica-mămică

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod