Halle Berry, scandal cu fostul soț

Actriţa îl acuză pe Gabriel Aubry că ar fi pus în pericol viaţa fiicei sale, având un comportament violent faţă de aceasta şi de bona ei.

Poliţia din Los Angeles a deschis o anchetă care îl are ca subiect pe Gabriel Aubry. Se pare că bărbatul ar fi împins-o pe bona copilului, în timp ce micuţa Nahla era în braţele acesteia.

 

Bona a declarat că, înainte să devină agresiv, Aubry a ţipat la ea, înjurând-o şi făcând comentarii rasiste, relatează site-ul tmz.com, citat de Mediafax. Bona, Alliance Kamdem, a susținut că Aubry avea obiceiul de a ţipa la micuţă, iar aceasta izbucnea în plâns.

Kamdem a demisionat săptămâna trecută.


Halle Berry va fi audiată marţi. În vârstă de 45 de ani, ea s-a despărţit de modelul canadian Gabriel Aubry în aprilie 2010, după o relaţie care a durat cinci ani, relatează Mediafax.


Anul trecut, Gabriel Aubry şi Halle Berry erau implicaţi într-o dispută judiciară referitoare la custodia fiicei lor în vârstă de trei ani, Nahla. Gabriel Aubry a fost acuzat de rasism, după ce modelul canadian a declarat că fosta lui parteneră de viaţă, actriţa americană Halle Berry, este o "negresă".


Actriţa a cerut custodie unică asupra micuţei, iar Aubry a cerut la rândul lui să împartă custodia copilului cu mama ei.


Halle Berry, care s-a logodit în timpul sărbătorilor de iarnă cu iubitul ei, actorul francez Olivier Martinez. Ea a câştigat un premiu Oscar în 2002, pentru prestaţia ei din filmul "Puterea dragostei/ Monster's Ball", devenind prima actriţă afro-americană din istorie care a câştigat această distincţie.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod