Nunta Deliei Matache: cum se vor distra invitaţii

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
Delia Matache şi Răzvan Munteanu se vor căsători religios astăzi. Evenimentul va fi sărbătorit printr-o petrecere de pomină organizată la Buftea. Delia le-a pregătit invitaţilor un meniu exclusivist şi un program artistic deosebit. Horia Brenciu va deschide petrecerea, ansamblul "Doina Gorjului" va întreţine atmosfera, iar Damian&Brothers vor încinge cheful spre dimineaţa. Aceştia din urmă s-au reunit special pentru acest eveniment, relatează site-ul cancan.ro.
Piure de creveţi, icre de Manciuria, foie gras cu dulceaţă de smochine, tarte cu piure de mere şi anchois, tartar de somon Tahiti, canape muslitos cu mousse de York, bresaola umplută cu gorgonzola şi sos de rodii sunt doar câteva dintre delicatesele cu care invitaţii Deliei se vor delecta la aperitiv.

Masa principală se va servi în două saloane special amenajate - unul cu bucătărie burgheză, iar altul cu bucătărie oltenească.
Pentru amatorii de carne de vânat, afară, la grătar, vor fi rumeniţi fazani şi căprioare, dar şi purceluşi de lapte şi berbecuţi.

Pentru a satisface toate gusturile, Delia şi Răzvan nu au lăsat deoparte sărmăluţele şi peştele, dar au înlocuit friptura tradiţională cu una specială, de vită argentiniană.
Lichiorurile şi ducleţurile fine vor completa paleta preparatelor pentru desert, iar tortul, unul uriaş, va avea la bază fructele şi ciocolata.

De voia bună a celor 400 de invitaţi care şi-au anunţat prezenţa se va ocupa, în prima parte a nopţii, Horia Brenciu.
Sarcina cea mai dificilă, aceea de a întreţine atmosfera pe tot parcursul nopţii, va reveni ansamblului "Doina Gorjului", iar spre dimineaţă, cheful se va aprinde din nou pe ritmurile muzicii ţigăneşti ale celebrilor "Damian&Brothers". Potrivit cancan.ro, deşi întrerupseseră colaborarea, aceştia din urmă au acceptat să se reunească într-un spectacol pentru nunta Deliei.


Mireasa a pregătit şi o surpriză pentru invitaţii ei. Aceştia nu vor avea parte de un spectacol clasic de artificii, ci de unul susţinut de dansatori profesionişti, după o coregrafie specială, completată de efecte pirotehnice.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 17 Sep 2012, 11:05
    si rochia?

    Si totusi nu inteleg care este rochia de mireasa pe care a purtat-o. Vrem mai multe informatii, caci nu cred ca cea din imagine este ceea ce a ales.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod