Nouvelle Vague revine la Bucureşti

28 Septembrie 2010
Facebook Twitter Comenteaza
Nouvelle Vague revine la Bucureşti
Nouvelle Vague, celebrul grup de muzicieni care a cucerit întreaga lume cu ritmuri de bossa-nova, revine toamna aceasta pentru a treia oară în România.
 
După două concerte de succes susţinute în faţa publicului român în 2008, pe scena B'ESTFEST şi în cadrul evenimentului Fusion Studio Weekend, la Sala Palatului, Nouvelle Vague va reveni anul acesta pentru un nou spectacol seducător ce va avea loc pe 22 noiembrie.  
 
Alături de show-ul lui Herbie Hancock, concertul Nouvelle Vague se înscrie în seria evenimentelor Fusion Nights ce vor avea loc toamna aceasta la Sala Palatului din Bucureşti.  
 
Nouvelle Vague este un grup de artişti francezi care îşi defineşte muzica printr-un stil ce se regăseşte şi în numele trupei, respectiv "new wave", sau celebrul "bossa nova" din limba portugheză, curent pe care l-au îmbogăţit de-a lungul timpului cu puternice elemente de punk-rock şi chiar post-punk.  
 
Concertul Nouvelle Vague va avea loc pe 22 noiembrie, la Sala Palatului, biletele pentru acest spectacol fiind disponibile în reţeaua magazinelor Diverta, la Sala Palatului, Librăria Mihai Eminescu şi online, pe www.myticket.ro, la următoarele categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă: 65, 90, 125, 150, 185 lei. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod