Nicoleta Vascan si Doru, nunta haiduceasca

Facebook Twitter Comenteaza
Nicoleta Vascan si Doru, nunta haiduceasca

19 iulie va fi cea mai importanta zi din viata Nicoletei Vascan si a lui Doru Isaroiu. Prezentatoarea "Animus si anima" de pe B1 TV si solistul trupei Parlament isi vor jura atunci dragoste si credinta vesnica. Nasii le vor fi Ana si Martyn Birchall, iar evenimentul se va desfasura la Palatul Mogosoaia, intr-un decor splendid, completat de un scenariu deosebit, pus la cale de viitorii soti.

Intreaga nunta va avea un aer de epoca, incepand cu tinutele miresei si a mirelui, felul in care cei doi indragostiti isi vor face intrarea in palat si terminand cu elementele de decor care vor intregi aceasta atmosfera de poveste cu printi si printese.

Nicoleta va purta o rochie alb-crem, "scoasa ca din cufarul bunicii", dupa cum o descrie chiar ea si cu o trena foarte lunga. Pe rochie, Cosmina Englizian, creatoarea brand-ului "Passion du Brasil", a cusut manual strasuri Swarovski. Tot Cosmina i-a facut Nicoletei si pantofii, din acelasi material cu cel al rochiei, conferind astfel tinutei o nota in plus de eleganta si finete.

Mireasa isi doreste ca buchetul sa fie din flori de camp. Tot flori de camp se vor "odihni" in cani de lut si pe masa de pe care oaspetii se vor infrupta cu bucate haiducesti: mamaliguta, sarmale sau berbecut la protap.

Detalii despre nunta sunt oferite de Nicoleta pe care, deja, au cuprins-o emotiile: "La ora 15.00, vin cu caleasca, cu Doru, iar doi prieteni ne vor astepta, imbracati in haine medievale, si vor suna - cu trompeta - intrarea noastra in palat. Apoi, vom urca la balcon, toata lumea va sta pe scaun si va urmari cununia civila. Dupa acest moment, se vor servi, tot aici, aperitive haiducesti, paine, sare, tuica si vin.

Urmeaza cununia religioasa, la bisericuta palatului, oficiata de parintele nostru duhovnic, de la Manastirea Radu Voda. Bineinteles ca nu putem sari peste momentul fotografiilor, care este chiar inainte de primirea oaspetilor la restaurant, la ora 19.00. La primirea invitatilor si la cununia civila, vom avea un saxofonist care va asigura fundalul sonor".
 
Vor fi in jur de 200 de invitati, in mare parte rude si prieteni, dar si persoane publice din sfera muzicala si nu numai. Verighetele raman aceleasi cu cele pe care Nicoleta si Doru le poarta inca de la logodna, urmand doar sa fie mutate pe mana stanga. Sunt realizate, de o buna prietena de-a Nicoletei, din aur si au o cruciulita gravata pe ele.

Un alt aspect la care Doru si Nicoleta au tinut foarte mult a fost sa aiba la nunta lor muzica de calitate si live. Astfel, vor canta Nicolae Voiculet cu taraful sau, trupa Tabasco, iar la miezul noptii Doru ii va face sotiei sale o surpriza muzicala.

Dupa ce se va incheia una dintre cele mai frumoase zile din viata celor doi, urmeaza un alt moment cel putin la fel de placut - luna de miere. Isi doresc sa se rasfete si sa se relaxeze intr-un loc cu totul diferit, usor primitiv, unde cu greu mai ajungi a doua oara: Brazilia, Zanzibar sau India.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod