Natalia Oneţ va reprezenta România la Miss World 2015

În acest an au fost acceptate în premieră două candidate cu vârsta peste 25 de ani - Natalia Oneţ, în vârsta de 26 de ani, şi Giovanna Cordeiro, în vârstă de 26 de ani, din Paraguay


Românii sunt invitaţi să urmărească evoluţia Nataliei Oneţ, din perioada 21 noiembrie - 20 decembrie, din China, vizitând pagina oficială Facebook Miss World Romania - www.facebook.com/miss.World.romania.fan.page, unde vor putea vota şi vor putea vedea cele mai noi şi poze publicate zilnic. Like-urile de pe paginile de Facebook oficiale vor fi luate în calcul la punctajul final al competiţiei din China.

În acest an, în premiera absolută la Miss World, au fost acceptate două candidate cu vârsta peste 25 de ani - Natalia Oneţ, în vârsta de 26 de ani, şi Giovanna Cordeiro, în vârstă de 26 de ani, reprezentând Paraguay.

Se presupune că, din 2016, competiţia Miss World va mări limita de vârstă a concurentelor admise până la 27 sau 28 de ani, se mai arată în comunicatul citat.

În 2014, reprezentanta României la competiţia Miss World a fost Bianca Fanu. Ioana Valentina Boitor, desemnată First Runner-up (locul a doilea) la Miss World 2006, este cea mai bună clasare a României în întreaga istorie a celor patru competiţii de frumuseţe majore internaţionale.

Miss World este una dintre cele patru competiţii internaţionale de frumuseţe, alături de Miss Earth, Miss Universe şi Miss International.
Miss World, înfiinţat în 1951, de Eric Morley, soţul Juliei Morley, în prezent decedat, a fost iniţial un concurs dedicat exclusiv costumelor de baie şi era denumit Festival Bikini Contest. Prima câştigătoare a titlului Miss World, în 1951, a fost suedeza Kiki Haakonson, fiind, de altfel, la acea vreme, prima concurentă dintr-o competiţie de frumuseţe care a purtat un costum de baie format din două piese.

Sub deviza "Beauty with a Purpose" ("Frumuseţe cu un scop"), câştigătoarele Miss World militează pentru drepturile copiilor şi derulează campanii pentru ajutorarea lor.
Dintre toate competiţiile de frumuseţe, Miss World are cea mai activă campanie socială pe toate continentele şi cel cel mai puternic mesaj social, având la activ donaţii făcute de peste 1 milion de dolari.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod