Celebritate cu orice preţ? Zece condiţii pentru a deveni o vedetă ca Mihaela Rădulescu!

Nu-ţi va fi uşor, e nevoie de un psihic tare, de un corp antrenat şi de multă ambiţie şi perseverenţă
Multe tinere din România îşi doresc să ajungă vedete, să fie populare şi în urma acestei popularităţi să se îmbogăţească şi să fie fericite. Dar, oare, e atât de uşor? Viaţa funcţionează în acest fel?
Şi în fond cine îşi doreşte să fie Mihaela Rădulescu? Probabil, foarte multe fete. Dar să fii o vedetă din categoria Mihaela Rădulescu e o treabă destul de dificilă. Pe lângă faptul că trebuie să arăţi bine, eşti obligată să inventezi tot felul de poveşti ca să rămâi mereu în centrul atenţiei. Mereu!
Iată zece reguli dificil de urmat pentru cele care o au drept model în viaţă pe jurata de la emisiunea ”Românii au talent”, difuzată de Pro TV:
1. Frumuseţea are legătura cu atitudinea şi cu imaginea despre sine. Aşa că pentru a fi sexy ca Mihaela Rădulescu trebuie să fii pragmatică şi să-ţi doreşti celebritatea cu orice preţ.
23 Octombrie 2015
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Arici Pogonici pe 27 Oct 2015, 04:16
    Pentru Marieta

    Marieta draga, senzationala lectia de diacritica, multumesc. Totusi cum este cu fii sau stii? Din pacate aici nu am prea inteles regula. Cate despre mortaciunea de pe centura, asta este alegerea mea, si nu ar trebui sa fie la comun ca diacritica, adica la fel pentru toti. https://diacritica.wordpress.com/2010/06/27/moduri-si-timpuri-prezentul-verbelor-in-e

    0
    0

  • marieta pe 24 Oct 2015, 22:45
    Arici Pogonici nu prea le ai cu diacritica .Nici cu critica nu stai prea bine . Care invidie bre, pe cine? Pe centurista sau pe mortaciune?

    2. Radical terminat în -n La persoana a II-a sg. n din finalul radicalului dispare. eu pun // noi punem tu pui // voi puneţi el pune // ei pun eu pun > tu pu(n)i > tu pui La fel: a veni: eu vin > tu vi(n)i > tu vii a deveni: eu devin > tu devi(n)i > tu devii a reveni: eu revin > tu revi(n)i > tu revii a ţine: eu ţin > tu ţi(n)i > tu ţii a deţine: eu deţin > tu deţi(n)i > tu deţii a obţine: eu obţin > tu obţi(n)i > tu obţii a reţine: eu reţin > tu reţi(n)i > tu reţii a menţine: eu menţin > tu menţi(n)i > tu menţii Plus: a expune, a presupune, a conţine, a rămâne etc.

    1
    0

  • Arici Pogonici pe 24 Oct 2015, 08:09
    Corectie pentru editoarea articolului

    Declinatia verbelor care se terimina in litera i, nu se scrie cu doi de i (ii), ci doar cu unul (i), astfel ca "Va trebui să ţii dietă întreaga viaţă" devine "Va trebui să ţi dietă întreaga viaţă"

    0
    2

  • Arici Pogonici pe 24 Oct 2015, 08:03
    Invidia, bat-o vina...

    Fetelor, din pacate niste necunoscute in spatele acestor randuri pline de invidie. Cred ca articolul prezinta unele criterii prin care Mihaela, favorita mea, a ajuns vedeta. Nu inseamna, ca nu sunt si alte cai. Depinde care vi se potrivesc voua. Nu trebuie sa fi frumoasa sau sa te prostituezi ca sa devi vedeta, ai nevoie si de ceva minte si bunavointa. Cu siguranta o viata monotona nu-ti aduce nici un succes si nici nu ai cum sa urci pe vreo culme. Dimpotriva, ai toate sansele de deteriorare. Hai multa bafta si imaginatie.Girls, be open-minded ;o)

    0
    2

  • marieta pe 23 Oct 2015, 12:13
    "Raduleasc-o" ti-a scapat vreunul ca sa ajungi asa-zisa vedeta ?

    Vedeta atat de ''apreciata '' de voi ,la cei 47 de ani arata ca de 57 cu toate operatiile si photoshop-ul ei ,cu tot tupeul, nesimtirea, aroganta, atitudinea ridicola si , mai ales cu toti barbatii influenti din viata ei.Barbati dupa care s-a tinut scai. Merci , dragi ziaristi ! Nu ne dorim sa fim ca Raduleasca ! Nici macar nu ne caznim sa fim mereu in varf (care varf ??? Eu nu vad decat o expirata disperata sa ramana in top) . Avem tot ceea ce ei ii lipseste : bun simt, decenta,cariera, familie ,nu depindem de nimeni, nu dezamagim , nu suntem urate si invidiate de nimeni (fiindca am avut intelepciunea sa ne inconjuram de prieteni sinceri si nu de multimi). Important este si faptul ca ne simtim adulate, respectate, alintate si de iubitul care si-a dorit sa ne devina sot. Vedeti cate lucruri ne despart ? Cam tarziu pentru aceasta diva (old lady,pentru presa straina), sa mai realizeze de acum ininte asa ceva. Dar, va ramae probabil cu amintirile si ceva bani.

    4
    2

  • Sanziana pe 23 Oct 2015, 10:06
    Ati luat-o razna

    Citind acest articol de mai mare mila, deduc ca iti trebuie, daca "vrei sa ai success", urmatoarele: 1. sa nu ai scrupule, 2. sa fii prostituata, 3. sa fii imorala, 4. sa ai o doza maxima de nesimtire, 5. si de superficialitate, 6. sa fii cat mai falsa, 7. sa fii anorexica, 8. egocentrica, 9. cat mai artificiala si in sfarsit 10. lipsita de onoare. Chiar nu mai aveti subiecte?

    5
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod