Natalia Barbu se relansează pe piața muzicală, cu un nou videoclip

Solista originară din Republica Moldova, Natalia Barbu, se reîntoarce pe piața muzicală și lansează pe data de 5 noiembrie videoclipul celui mai recent single, intitulat “Doar eu”. Piesa, care este o compoziție Adi Sînă, face parte din cel mai nou proiect muzical al artistei, ce urmează a fi lansat în primăvara lui 2014.

Filmările videoclipului au durat 24 de ore și s-au desfășurat în interiorul Casei Oamenilor de Știință din București, sub îndrumarea regizorului basarabean Slava Sîrbu. Scenariul videoclipului ilustrează povestea de dragoste dintre două femei, o poveste îndrăzneață, pe care solista a decis să o adopte fără prejudecăți. Partenera pe care Natalia a ales-o pentru acest rol este modelul Sabina Trandafir, iar videoclipul va fi lansat atât pe piața din România, cât și pe cea din Republica Moldova.

După participarea la Eurovision de la începutul anului acesta, artista și-a concentrat  atenția asupra viitorului album, la care a colaborat cu mai mulți producători români, printre care Adi Sînă și Andrei Kerestely.

“Doar eu” este primul extras pe single de pe acest material, data lansării lui urmând a fi anunțată la începutul anului viitor, după terminarea înregistrărilor.

“Sunt încântată să revin pe scena muzicală, după doi ani în care atenția mea a fost concentrată pe familie. Cu această ocazie țin să mulțumesc și echipei alături de care am lucrat la videoclip. Radu Mada, Traviata Păduraru, Florin Noje și managerul meu, Alex Tomulescu, sunt oamenii datorită cărora am ajuns la rezultatul pe care sunt fericită să vi-l pot prezenta astăzi!”, a declarat Natalia.



Natalia Barbu este o cântăreață de origine basarabeană, născută în orașul Bălți, atunci parte a URSS.

A studiat vioara, iar de-a lungul carierei a lucrat alături de o trupă de Jazz-Folk experimental. Cele mai multe proiecte le-a avut însă ca solistă, pe cont propriu. A reprezentat Moldova, dar și România, la concursul Eurovision și a lansat până în prezent peste 20 de single-uri.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod