Un loc 100% eco în orașul tău: Eco Wi-fi Zone Design

Știm cu toții că a fi ECO este un trend și, mai mult decât atât, un stil de viață. Imaginează-ți un loc verde, o oază de relaxare în orașul tău, unde poți merge împreună cu cei dragi pentru a vă bucura de natură, a naviga gratuit pe internet și a petrece momente de neuitat, contribuind, în același timp, la protejarea mediului.

Organizația Eco-Rom Ambalaje s-a gandit la toate aceste lucruri și organizează, în perioada 5 - 30 noiembrie concursul Eco Wi-fi Zone Design. Acesta reprezintă o continuare a demersurilor de susținere a tinerii specialişti în domeniul arhitecturii şi designului și o modalitate de a oferi orașelor din țară o zonă atractivă și utilă pentru comunitate și cu un impact minim asupra spaţiului natural.
 
Ești student, proaspăt absolvent sau practician în domeniul arhitecturii sau designului? Ai între 18 și 35 de ani? Pune-ți în practică cele mai inedite idei de amenajare a unei „zone eco wi-fi” și poți câștiga:

·         Marele premiu: 1.500 de euro şi şansa de a transforma în realitate propriul proiect de amenajare
·         Premiul II: 700 euro
·         Premiul III: 300 euro
 
Zona Eco Wi-fi se dorește a fi un spațiu inedit de relaxare, cu elemente realizate din materiale reciclate, cu o zonă high tech, unde îți poți încărca telefonul, laptopul sau tableta prin intermediul instalațiilor cu celule fotovoltaice și unde poți avea acces gratuit la internet.

În plus, această zonă evidențiază importanța colectării separate și a reciclării deșeurilor de ambalaje prin prezența mesajelor eco și a spațiilor special amenajate pentru separarea deșeurilor.
 
Proiectele înscrise trebuie să exceleze prin calităţile lor estetice, dar şi să respecte cerinţele funcţionale şi de buget, astfel încât să ofere o soluţie durabilă, uşor de adaptat şi implementat în cât mai multe zone din ţară, chiar de către tinerii arhitecți care le-au propus.
 
Zona Eco Wi-fi va fi amenajată în orașul câștigător al competiției Eco-Rom Ambalaje “Orașul Reciclării – ediția a II-a”, proiect ce se va desfășura în prima parte a anului 2014.
 
Concursul Eco Wi-fi Zone Design este promovat și susținut de Ordinul Arhitecților din România.
Partenerii acestui proiect curajos sunt Iqads, Arhimania, Arhiforum, Igloo, Designist.ro, Modernism.ro, Feeder.ro, Hipmag.ro și GensduBien – Comunitatea oamenilor de bine.
 
Pentru regulamentul concursului, alte informaţii suplimentare despre competiţie, precum şi realizarea înscrierilor în concurs, cei interesaţi pot accesa www.ColecteazaSelectiv.ro în perioada 5 – 30 noiembrie 2013.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod