Naomi Campbell si Jourdan Dunn au stralucit la Gala MET!

An de an, Gala Met cunoscuta si sub numele Costume Institute Gala sau Balul MET are ca scop strangerea de fonduri care ulterior se doneaza sectiei de costume a Muzeului Metropolian de Arta din New York.
Acest eveniment marcheaza inaugurarea expozitiei anuale a Institutului, dedicata anul acesta Chinei. Cu ocazia evenimentului Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry a patronat o masa, unde au participat invitati celebri, printre care s-au aflat: Naomi Campbell, Jourdan Dunn, Mario Testino, dar si actrita de origine chineza Tang Wei si muzicianul Chen Kun.

Naomi Campbell, imaginea campaniei de primavara-vara Burberry 2015 a stralucit intr-o rochie foarte eleganta din tul, brodata cu paiete stralucitoare, pe care a accesorizat-o cu o capa din pene, un clutch din matase si botine, toate Burberry. Modelul Jourdan Dunn a ales o rochie din dantela macrame cu detalii stralucitoare, brodate manual si un clutch cu elemente din oglinda, iar actrita britanica Sophie Turner, cunoscuta publicului din serialul Game of Thrones a epatat intr-o rochie Burberry din paiete argintii cu un decolteu adanc, ce a furat privirea tuturor. Nici barbatii nu s-au lasat mai prejos, alegand smoking-uri elegante din catifea, jacard, cu detalii din matase.   

De curand, casa de moda britanica Burberry si-a inaugurat cel mai mare flagship in North Rodeo Drive din Los Angeles si a organizat un eveniment fastuos la Observatorul Griffith. In prezent casa de moda britanica detine 12 magazine in SUA, iar in Romania pe strada Luterana nr. 4, unde se afla cel mai mare flagship store din sud-estul Europei.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod