Carmen Negoiță, din nou faimoasă în America! Interviu pentru revista despre celebritățile de la Hollywood!

Fashion bloggerul român Carmen Negoiță a acordat un amplu interviu jurnaliștilor americani ai revistei Fashion MOST, și apare în noul număr al publicației alături de actori și artiști consacrați peste ocean.
Românca a fost remarcată de americani în timpul festivalului de modă London Fashion Week la care a participat în primăvara acestui an. Cu acea ocazie, Carmen a oferit un interviu care este acum publicat pe patru pagini în revista tipărită și distribuită în America, dar și la nivel internațional.
Carmen vorbelte despre pasiunea ei pentru modă, despre obiectele vestimentare și accesoriile favorite, dar și despre trendurile din acest nou sezon în materie de fashion.

Ce piese vestimentare să alegem în această primăvară pentru a face tranziția la sezonul cald și a fi totuși în trend?

Cămașa din denim, orice piesă alb-negru, trench-urile, pulovearele scurte în nuanțe de verde bouteille, roz sau galben și pantofii oxford.

Cum ai început să activezi în lumea fashion?

Am început acest blog din pasiune, dar am încercat să fac totul cât mai de calitate.
Sunt o persoană atentă la detalii și atunci cer foarte mult de la mine. Am avut ajutorul unor oameni cu mai multă experiență decât mine, care mi-au dat multe sfaturi și așa am reușit să cresc de la an la an. Nu mi-am imaginat niciodată că o sa ajung să am un job din acest lucru. Cu foarte multă muncă, pasiune, asocieri cu oameni talentați, care m-au ajutat să cresc, oamenii profesioniști din echipa mea, care au dat un plus valoare la tot ceea ce fac. Și tot am senzația că pot să fac mai mult, dar, din păcate, timpul nu îmi ajunge, pentru că mă împart intre copii, boutique-ul raw și blog.

Ce produse de make-up prefer și care sunt tendințele sezonului?

Tendința majoră în  make-up din acest senzon este conturarea mai light a ochilor, care scoate în evidență un ten de porțelan.
Accentul este pe ten de câteva sezoane. Ochii conturați din creion și fard maro, iar partea de pomeți cu un fard închis spre bronz.

Care sunt piesele must have din garderoba ta de călătorie și pantofii cei mai confortabili și în trend?

Sandalele gladiator cu talpă joasă sunt un must have și merg perfect pentru călatorie. Stylish și comfortabili. De asemenea, oxford shoes.

Ce alimente sănătoase consumi la cină?

Deobicei seara prefer salatele cu foarte multe verdețuri în ele, plus porumb și avocado, ori, pentru o masă lichidă un green smoothie, perfect de băut seara. Law carb și alcalinizant.

Cum faci ca blogul tău să fie special, unic, într-o industrie dezvoltată a bloggingului?


Cred că este important să îți pui amprentă personală , pentru că asta dovedește pasiunea ta pentru tot ceea ce faci, iar eu asta fac.  Apoi, trebuie să te informezi tot timpul, să fii atent la calitatea materialelor, să fii constant și, în timp, se văd rezultatele.
Într-adevăr, in ultima vreme apar des noi bloggeri, dar motivele pentru care își fac blog sunt din cele mai ciudate. Trebuie să ai o poveste, trebuie să fie din pasiune pentru fumos și nu pentru a primi haine gratis, trebuie să fii educativ, pentru ca oamenii care se identifică cu tine să împrumute puțin din curajul tău de a încerca mai mult, atâta timp cât este de bun gust.

Carmen Negoita este unul din cei mai cunoscuți fashion bloggeri români peste hotare, fiind invitată la marile festivaluri de modă internaționale. Anul acesta, spre exemplu, prin participarea la London Fashion Week și Milano Fashion Week, Carmen a fost fotografiata și inclusă în reportajele unor publicații consacrate, precum Vogue, Elle sau New York Post, jurnalistii laudându-i creativitatea și bunul gust în alegerea ținutelor pe care le-a purtat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod