Mirela Stelea, primul designer român care prezintă la Dubai Fashion Week

12 Octombrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea, primul designer român care prezintă la Dubai Fashion Week

Mirela Stelea se bucură de unul din cele mai fructuoase debuturi în moda românească. După ce a lansat în premieră prima colecţie Cruise din România şi prima colecţie integrală de salopete, Mirela Stelea dă lovitura în Orientul Mijlociu.

Designerul român este invitat sa prezinte noua colecţie „Loose” în cadrul Dubai Fashion Week, unul din cele mai mari festivaluri de modă din lume, ce va avea loc în perioada 20-24 octombrie.

Mirela Stelea va prezenta 20 de salopete din jerse şi mătase naturală în prima seară a grandiosului eveniment la care vor participa oameni de afaceri, critici de modă şi pasionaţi ai domeniului fashion din peste 35 de ţări străine.

Soţia lui Bogdan Stelea devine astfel primul designer român care pătrunde pe generoasa piaţă din New York-ul Orientului, aşa cum este supranumit orasul de la Golful Persic.

Creaţiile sale au fost admirate de cei din Dubai încă de vara trecută de când Mirela a realizat şedinţa foto pe un iaht adus tocmai din Ibiza.

Designerul va pleca luni în Dubai urmând să dea startul pregătirilor pentru prezentarea de modă. Colectia „Loose” pe care o va prezenta la Dubai a fost lansată oficial săptămâna trecută, printr-o prezentare de modă realizată într-un avion privat ce valorează  peste 20 de milioane de euro.

Folosind materiale puternice precum jerse-ul sau delicate precum mătasea naturală, noile Mirela Stelea surprinde prin originalitate, culoare, eleganţă şi lejeritate.

Colecţia conţine salopete realizate din jerse cu fir lame, material ce pune în evidenţă silueta.
Piesele vestimentare au culori tari şi respectă tendinţele actuale, de a folosi materiale cu fir metalizat. Acest tip de salopete cu aer funky sunt ideale pentru evenimente de seară şi petreceri în club.

Cea de-a doua jumătate a colecţiei „Loose” conţine salopete elegante, din mătase naturală, material fluid, vaporos, cu aer de exotism. Salopetele avantajează aproape orice tip de siluetă şi reprezintă o alegere ideală pentru evenimentele pretenţioase din viaţa oricărei femei.


Odată cu premiera noii colecţii, Mirela Stelea şi-a lansat şi website-ul oficial, www.mirelastelea.ro, acolo unde publicul are ocazia să analizeze în detaliu piesele vestimentare semnate de designer.
Mirela Stelea este absolvent al Institutului European de Modă din Barcelona și desfășoară în România și în Dubai o afacere de succes în domeniul fashion. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod