Mirela Stelea îşi prezintă colecţia de salopete în clubul lui Roberto Cavalli

7 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Mirela Stelea îşi prezintă colecţia de salopete în clubul lui Roberto Cavalli
Mirela Stelea culege roadele după show-ul pe care l-a pus în scenă la Dubai Fashion Week. Salopetele din jerse şi mătase pe care le-a prezentat în cadrul faimosului festival de modă au atras atenţia criticilor de modă de la Vogue Italia dar şi a celor din Orientul Mijlociu.

Jumătate din colecţie a fost vândută în timpul evenimentului iar, până în prezent, Mirela a primit comenzi şi din Oman şi Qatar.

Însă una din cele mai mari surprize a avut-o atunci când a primit invitaţia de a avea propriul show de modă în celebrul club al lui Roberto Cavalli din Dubai.

Localul este cunoscut drept unul din cele mai exclusiviste din Orientul Mijlociu, frecventat de vedete locale dar şi internaţionale.

Managerii clubului au remarcat-o pe Mirela Stelea încă din perioada de pregătire a Dubai Fashion Week când website-ul ei www.mirelastelea.ro a fost catalogat drept unul din cele mai reuşite din rândul designerilor invitaţi.

Un mare impact l-au avut cele două şedinte foto pe care Mirela le-a realizat pe un iaht şi într-un avion privat, pentru colecţiile de croazieră, respectiv de salopete, în ton cu exclusivismul creaţiilor sale.

Show-ul Mirelei Stelea din clubul Roberto Cavalli va fi pus în scenă la începutul lunii decembrie, la eveniment fiind aşteptat chiar marele designer italian.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod