CIRQUE DU SOLEIL PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ROMÂNIA, CU SALTIMBANCO!

7 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
CIRQUE DU SOLEIL PENTRU PRIMA OARĂ ÎN ROMÂNIA, CU SALTIMBANCO!
Grupul internaţional Cirque du Soleil soseşte în România pentru prima dată cu emoţionanta sa producţie Saltimbanco. Spectacolele vor avea loc începând de pe 8 până pe 12 februarie, zilnic la Romexpo Bucureşti, în Pavilionul Central.

Despre Cirque du Soleil:

Pornind de la un grup de 20 de artişti de stradă, la începuturile sale din 1984, Cirque du Soleil este astăzi o importantă organizaţie cu sediul în Québec, ce oferă divertisment de înaltă ţinută artistică. Compania are 5.000 de angajaţi, incluzând mai mult de 1.300 de artişti din aproape 50 de ţări diferite. Peste 100 de milioane de spectatori din aproape 300 de oraşe de pe şase continente s-au lăsat uimiţi şi încântaţi până acum de Cirque du Soleil. Se estimează că aproape 15 milioane de oameni vor vedea un spectacol Cirque du Soleil până la finalul anului în curs.
Cartierul general al Cirque du Soleil International este în Canada, la Montréal. Mai multe informaţii despre Cirque du Soleil sunt disponibile pe www.cirquedusoleil.com.

Despre Saltimbanco:

Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil şi a fost prezentat începând cu 1992 de nenumărate ori cu casa închisă publicului din lumea întreagă (Europa, America de Nord, America de Sud, Australia, Japonia, Noua Zeelandă), în total peste 11,5 milioane de fani entuziaşti. În 2007, spectacolul a fost readaptat.

Un clasic Cirque du Soleil la apogeul său, Saltimbanco este o sărbătoare caleidoscopică şi captivantă, dedicată agilităţii şi artei, cu o distribuţie de 50 de artişti de mare calibru provenind din 20 de ţări diferite. Atât reprezentaţiile solo, cât şi coregrafiile de grup din Saltimbanco constituie momente de acrobaţie unice, uluitoare şi în acelaşi timp demonstraţii incredibile de forţă.
Începând de la demonstraţiile de echilibru, salturi şi piruete la limita imposibilului din “Prăjinile Chinezeşti” sau “Leagănul Rusesc”, continuând cu momentele de “Trapez” sau “Bungee” ce sfidează gravitaţia sau cu reprezentaţiile de “Jonglerie” care fac deliciul publicului, până la îndelung aclamaţii şi unicii “Clovni”. Expertiza tehnică şi designul extravagant se împletesc cu costume spectaculoase, jocuri orbitoare de lumină, umor, muzică senzaţională şi magie. Plin de farmec, culoare, amuzament, Saltimbanco este un spectacol de văzut alături de întreaga familie. Saltimbanco este cel mai longeviv spectacol al Cirque du Soleil, o adevarată operă ce sfidează trecerea timpului.

Saltimbanco - “Mitul întâlneşte magia ... Un amestec straniu între Commedia Dell’Arte şi frenezia unui concert rock ” - The New York Times

Saltimbanco – nume ce provine de la sintagma “saltare în banco” (a sări pe bancă) – explorează experienţa urbană, sub nenumăratele sale forme: oamenii care locuiesc oraşul, idiosincraziile şi similarităţile lor, familiile şi grupurile sociale, agitaţia străzii şi înălţimile impresionante ale zgârie-norilor.
Un spectacol de semnătură, Saltimbanco este inspirat de textura urbană a metropolei şi de locuitorii săi coloraţi. Decisiv barocă din punct de vedere al vocabularului vizual, distribuţia eclectică a showului îi transportă pe spectatori într-o lume fantezistă, de vis, un oraş imaginar unde diversitatea este un motiv de speranţă.

Bilete în avans sunt disponibile exclusiv membrilor Cirque Club timp de 24 ore, mâine, 8 noiembrie. Înscrierea în Cirque Club este gratuită şi oferă membrilor săi acces în avans la bilete, oferte speciale şi informaţii exclusive din spatele scenei. Pentru a deveni membru, intraţi pe www.cirqueclub.com.

Începând cu 9 noiembrie, până pe 14 noiembrie, inclusiv, biletele sunt disponibile exclusiv pentru clienţii Orange, în Orange shop, şi pe www.eventim.ro.

Din 15 noiembrie, biletele vor fi disponibile pe www.cirquedusoleil.com/saltimbanco sau în reţeaua Eventim din magazinele Domo, Germanos, Orange, Vodafone, librăriile Cartureşti şi Humanitas şi pe www.eventim.ro.
Tichetele pot fi achiziţionate şi în două rate lunare, doar prin CardAvantaj, la sediul Events din Bd. Lascăr Catargiu nr. 15 A, sau la sediul Eventim din str. Polonă nr. 15.

Cirque du Soleil mulţumeşte Orange, sponsor oficial al turneului din România, precum şi Events, organizatorul evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod