Mirela Popa (fosta Stelea), sedinta foto periculoasa pentru noua colectie, in Turcia

Mirela Popa, fosta sotie a lui Bogdan Stelea, a petrecut cinci zile de vis in Antalya, ocazie cu care a realizat sedinta foto pentru noua sa colectie Cruise, Ali Bey Resort 2014. Noile piese vestimentare, confectionate din matasuri fine imprimate si bumbac cu aplicatii delicate de broderie, au fost puse in valoare de modelul Ioana Marin si fotografiate de Corina Olaru in locatii superbe din resortul mediteranean.
In Turcia, designerul vestimentar a fost, de altfel, si model, pentru un shooting realizat de o publicatie glossy locala. Mirela a pozat in rochii extravagante, creatii proprii, langa ruinele unei colonii apartinand Greciei Antice. A trebuit chiar sa isi invinga frica de inaltime pentru a se urca pe un zid abrupt la 20 de metri deasupra marii.

“Am tremurat de frica minute in sir. Corina Olaru a tinut sa includa acest cadru deoarece era spectaculos. Am stat pe o muchie ingusta, cu picioarele in gol, la 20 de metri deasupra marii. M-am obisnuit incet-incet, dupa ce mi-am impus sa nu ma uit deloc in jos. Celelate fotografii au fost realizate la ruinele unui vechi oras grecesc de la vremea lui Alexandru cel Mare”, declara Mirela Popa.

Deplasarea in Turcia s-a suprapus cu ziua de nastere a designerului, astfel ca echipa care a insotit-o pe Mirela i-a facut o surpriza de neuitat.

“Nu planuiam sa petrec intr-un mod anume. Seara am fost tare surprinsa sa il vad pe Mr. Peter, patronul agentiei prin care imi rezerv vacantele, sa ajunga personal la hotelul din Antalya si sa organizat, alaturi de managerii hotelului la care am locuit, o cina langa o piscina cu roci vulcanice. Intreaga echipa cu care am plecat in Turcia a complotat la acest lucru. Am petrecut langa o piscina cu roci vulcanice, apoi am fost invitati la un party fastuos pe gazonul din incinta Ali Bey Resort, unde luau cina peste 3000 de oameni, imbracati la patru ace, si dansau pe muzica interpetata de mai multi artisti invitati. Prezentatorul evenimentului a anuntat chiar la microfon ca imi serbez ziua de nastere in acea seara si ne-a adus la masa un tort cu artificii.  A fost o seara de neuitat. I-am avut alaturi pe cei dragi, m-am simtit iubita si apreciata”, declara Mirela Popa.

Sedinta foto a noii sale colectii a fost realizata la Ali Bey Resort din Side, Antalya, cu sprijinul agentiei de turism Mr. Peter. Piesele vestimentare de vara se disting prin versatilitate si sunt ideale momentelor petrecute pe iaht, croaziera, la o petrecere langa piscina sau la un cocktail pe plaja. Este cea de-a treia colectie Cruise lansata de Mirela Stelea, dupa precedentele fotografiate pe un iaht si pe un vas de croaziera in Dubai.

Colectia Ali Bey Resort 2014 este disponibila pe www.mirelastelea.com si la showroom-ul Mirela Stelea (Str. Brazilia nr 52, Bucuresti).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod