Mike Myers a renuntat la carne

Facebook Twitter Comenteaza
Mike Myers a renuntat la carne

Mike Myers, actorul comediilor "Pisica" si "Austin Powers: Spionul care mi-a tras-o" a hotarat sa nu mai manance niciodata carne rosie.

Actorul si-a revizuit definitiv preferintele culinare, dupa ce a adoptat un porc si o vaca dintr-o ferma de animale. Myers a recunoscut ca, in trecut, era aproape dependent de sandvisurile cu bacon, dar ca, dupa ce noii prieteni necuvantatori au patruns in viata lui, a promis ca nu va mai "devora" niciun confrate de-al acestora.

"Pana sa ingrijesc aceste doua animale de la ferma, mancam in fiecare dimineata sandvisuri cu bacon fara nici o remuscare", isi aminteste "capcaunul" Myers, care a fost si vocea indragitului personaj "Shrek".
"Acum insa, am pe biroul meu fotografii cu porcul si vaca pe care i-am adoptat si simt ca intre noi s-a creat o legatura speciala. N-as mai putea, sub nici o forma, sa mananc un sandvis cu carne de porc si sa ma uit in ochii lor ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic. Aceste doua animale mi-au schimbat viata.", a mai adaugat Myers, castigator al unui premiu pentru rolul din "Austin Powers: Spionul care mi-a tras-o".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod