"John Edwards, medium" - primul sezon al unui nou serial

Facebook Twitter Comenteaza


Un nou serial surprinzator, care aduce in fata telespectatorilor un medium cunoscut din Statele Unite. Acesta paraseste studioul emisiunii si porneste intr-o calatorie prin tara, unde intalneste oameni care-i solicita ajutorul.

Telespectatorii pot fi alaturi de John Edwards in calatoria sa prin Statele Unite, unde ajuta familiile sa intre in legatura cu cei dragi de pe lumea cealalta, de luni pana vineri, la ora 21:00, incepand de pe 10 iunie.

Cu o mare compasiune, John le asigura o puternica legatura cu cei de dincolo, explorand ideea de viata, pierdere, si in final acceptare si resemnare.  Fascinant, surprinzator si uneori chiar amuzant, Edwards are o abordare unica prin care castiga loialitatea si increderea oamenilor.

Camerele de luat vederi il surprind pe Edwards uimind multimea cu abilitatile sale extrasenzoriale, in orasele din Statele Unite.
La scurt timp, Edwards se reintalneste cu familiile pentru a vedea daca ajutorul oferit le-a schimbat viata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adi pe 26 Feb 2009, 00:41
    john edward

    este pur si simplu exceptional...are o capacitate de interpretare impresionanta ..iar tot ceea ce afirma o face cu o putere de convingere extraordinara...CUM AS PUTEA GASI CARTEA SA :"FINAL BEGINNINGS"??

    0
    0

  • eupa pe 24 Iun 2008, 16:15
    john eduards

    este super tare, este o persoana deosebita si cu o mare putere de intelegere si compasiune pentru oamenii care vin la el, facandu-i sa-si aline suferinta, facandu-i sa spere ca cei adormiti sunt acolo in lumea lor fericiti! are haz, iar clipele trec prea rpd cu el; este o incantare tot ce face!

    0
    0

  • Alia pe 2 Iun 2008, 08:37
    Pe ce program tv o fi?

    Am pierdut destul timp citind si recitind articolul si tot nu am aflat raspunsul!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod