Mihaela Rădulescu: "Andreea Marin va trebui să mă iubească cu forţa!"

Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane, la Realitatea TV, într-un format special. Ea va prezenta emisiunea de infotainement "Alegerile Mihaelei".
Mihaela Rădulescu revine pe micile ecrane, la Realitatea TV, într-un format special. Ea va prezenta emisiunea de infotainement "Alegerile Mihaelei".

Emisiunea va prezenta publicului oameni care spun poveşti frumoase despre România, de la specialişti la artişti, de la politicieni influență la oameni simpli remarcabili, relatează Pro TV Magazin.

Întrebată ce părere are despre faptul că va fi colegă, la acelaşi post de televiziune, cu Andreea Marin Bănică, rivala sa, Mihaela Rădulescu a spus că nu va exista niciun scandal între ele, pentru că vor fi obligate prin contract să nu se jignească.

"Nicio părere din care să iasă valurile pe care şi le-ar dori publicul acela, amator de scandaluri ieftine. Doar că, dacă vom fi colege, nu va mai putea să spună lucruri urâte despre mine, conform contractului pe care-l am cu ei. Adică, dacă doreşte să mai aibă atacuri publice la adresa mea, ca cele recente de la o altă staţie, va trebui să plătească nişte amenzi cam mari. Cu alte cuvinte, pe perioada contractului meu cu Realitatea, va trebui să mă iubească cu forţa. Ce situaţie!", a spus Mihaela Răduelscu pentru ghidul TV.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod