Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui

19 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Michael Jackson va fi inmormantat de ziua lui

Familia lui Michael Jackson a confirmat ca starul va fi inmormantat, in cadrul unei ceremonii private, pe 29 august - ziua in care acesta ar fi implinit 51 de ani - in cimitirul Forest Lawn-Glendale din Los Angeles, informeaza Mediafax.

Purtatorul de cuvant al familiei Jackson, Ken Sunshine, a declarat ca la ceremonie vor fi invitati doar rudele si prietenii foarte apropiati.

"Familia Jackson doreste sa-si exprime gratitudinea fata de fanii lui Michael din lumea intreaga, in vremurile acestea dificile", a adaugat Sunshine.

Detaliile ceremoniei au fost tinute secrete.
Anuntul a venit dupa ce, luni, publicatia New York Daily News scria ca tatal regretatului star, Joe Jackson, a spus ca fiul sau va fi inmormantat in ziua in care ar fi implinit 51 de ani.

Ken Sunshine a spus ca Jackson va fi inmormantat pe Terasa Sfanta de la Marele Mausoleu al cimitirului Forest Lawn-Glendale. Potrivit site-ului cimitirului, mausoleul este decorat cu imitatii ale unor opere create de Michelangelo, dar si cu o replica a "Cinei cea de taina" a lui Leonardo da Vinci.

Cimitirul este situat in Glendale, foarte aproape de nordul orasului Los Angeles.
Este un loc diferit de cimitirul Hollywood Hills unde familia Jackson a fost vazuta strangandu-se in zilele de dupa decesul starului, produs pe 25 iunie.

Presa internationala scria, in urma cu o saptamana, ca Michael Jackson, decedat pe 25 iunie, in urma unui stop cardiac, a fost deja inmormantat, la inceputul lunii august. Insa acele informatii se bazau doar pe cateva surse neidentificate si nu au fost niciodata confirmate de reprezentantii familiei Jackson.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod