Guano Apes canta in Romania

19 August 2009
Facebook Twitter Comenteaza
Guano Apes canta in Romania

Guano Apes va canta live la Bucuresti, in cadrul Tuborg Green Fest, pe 5 septembrie, in Ziua Fusion Rock a festivalului. Dupa reunirea din acest an, membrii Guano Apes au decis sa renunte pentru o vreme la aparitiile media si sa se axeze strict pe lucrul la urmatorul album si pe aparitiile live.


Dupa ce au luat o pauza pentru a se concentra asupra proiectelor solo, membrii Guano Apes s-au reunit vara aceasta pentru o serie de concerte pe scenele catorva dintre cele mai tari festivaluri din Europa, printre care si Rock im Park/am Ring (Germania), Nova Rock (Austria) sau Greenfield (Elvetia).

Considerata de catre criticii de specialitate una dintre elitele europene ale muzicii rock, Guano Apes a declarat recent ca doreste sa renunte pentru moment la interviuri si aparitii media si a promis sa se dedice exclusiv fanilor, concentrandu-se asupra sesiunilor de studio si concertelor.

Cea mai recenta aparitie live a trupei a fost in cadrul Przystanek Woodstock Festival, de pe raul Oder, eveniment ce a aniversat 40 de ani de la celebrul festival din Statele Unite. Trupa germana a fost headlinerul acestei editii, unde a sustinut un show incendiar spre deliciul fanilor ce au venit sa aniverseze patru decenii de la legendarul Woodstock.


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod