METAXA® ÎȚI OFERĂ UN WEEKEND CÂT O VARĂ

Ca brand pentru care soarele stă la baza întregii sale filosofii, METAXA® a făcut o tradiţie din a fi aproape de fanii săi în fiecare vară. Anul acesta METAXA® le propune fanilor săi o nouă aventură. Intră în concursul METAXA®, desfăşurat în perioada 10 iunie – 31 iulie, şi câştigă un weekend VIP în resortul exclusivist Vila Metaxa şi 500 de premii instant.
Ce trebuie să faci pentru a avea şansa de a câştiga sute de premii este să cumperi orice sticlă de METAXA® de 5*, 7*, 12* sau Private Reserve în perioada campaniei şi să păstrezi bonul fiscal primit. Intră pe www.suntonic.ro şi completează formularul de concurs. Introdu numărul bonului fiscal şi numărul de sticle de METAXA® cumpărate. Aplicaţia slot machine îţi va indica dacă ai câştigat unul dintre sutele de premii instant. În funcţie de numărul sticlelor de METAXA® pe care le-ai cumparat pe perioada campaniei, aşa cum rezultă din bonul de achiziţie pe baza căruia se va face validarea premiului, aplicaţia îţi va indica câte încercări ai pentru premiile instant.
Mai multe sticle, mai multe şanse!
 
După înregistrarea în concurs, eşti înscris în mod automat pe lista care va intra în tragere la sorţi ce va avea loc pe data de 12 august 2013. Poţi câştiga marele premiu: un weekend VIP într-o luxoasă vilă din arhipelagul grecesc, Vila Metaxa, un loc unde Zeii din Olimp îşi petrec clandestin cele mai frumoase clipe pământeşti.
 
Află mai multe despre concursul METAXA® de la promoterii nostri din magazinele selectate, de pe pagina oficială de Facebook sau pe site-ul www.suntonic.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod