Ethan Hawke vine la Bucureşti

Actorul vine la Bucureşti la premiera românească a filmului "Before Midnight", care va avea loc pe 26 iunie, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociaţia OvidiuRo.
Actorul vine la Bucureşti la premiera românească a filmului "Before Midnight", care va avea loc pe 26 iunie, în cadrul unui eveniment caritabil organizat de Asociaţia OvidiuRo.
 
Trilogia "Before Sunrise" (1995), "Before Sunset" (2004), "Before Midnight" (2013) a fost numită "cea mai bună poveste de dragoste din toate timpurile" de către publicaţia The Week, relatează agenția Mediafax.

Seria este regizată de Richard Linklater, care va fi şi el prezent la premiera din România. "Before Midnight" continuă povestea de dragoste dintre Celine (Julie Delpy) şi Jesse (Ethan Hawke) care a început cu 18 ani în urmă, când cei doi s-au cunoscut într-un tren spre Viena, în filmul "Before Sunrise" şi s-au revăzut după alţi nouă ani în "Before Sunset".

În aceeaşi perioadă s-a lansat un alt film cu Ethan Hawke, "The Purge.
Noaptea judecăţii/ The Purge", care săptămână trecută a ieşit pe primul loc în box-office-ul american, surclasând "Furios şi iute 6/ Fast & Furious 6".

Întrebată cum a ales între cele două filme pentru premiera din 26 iunie, mama actorului, Leslie Hawke, a declarat: "Înainte să avansăm cu pregătirile pentru eveniment, distribuitorii nici nu se gândeau să aducă «Before Midnight» în cinematografele din România. În zilele noastre, blockbusterele au mai mult succes decât o producţie a cărei esenţă este dialogul dintre personaje, nu acţiunea. «Before Midnight» este un film despre dragoste şi relaţii, despre ce se întâmplă atunci când ajungi în sfârşit să fii cu persoana iubită.
Te pune pe gânduri"
.

Evenimentul "Before It’s Too Late" este organizat în beneficiul copiilor săraci sprijiniţi de Asociaţia OvidiuRo, fondată de Leslie Hawke şi Maria Gheorghiu.

"Vrem să le mulţumim celor care sprijină eforturile noastre de a oferi educaţie preşcoalară de calitate copiilor dezavantajaţi. Sunt convinsă că susţinătorilor programului «Fiecare Copil în Grădiniţă», premiat în repetate rânduri pentru rezultatele sale, le va plăcea la nebunie «Before Midnight». Mă bucur că am putut aduce acest film în România", mai spune Leslie Hawke.

Premiera filmului va avea loc pe 26 iunie, la ora 20.00, şi va fi precedată de o recepţie VIP, la ora 18.30.
Ethan Hawke şi regizorul filmului, Richard Linklater, vor participa la o sesiune de întrebări şi răspunsuri după proiecţia filmului, la Palatul Copiilor. Evenimentul se va încheia cu o petrecere cu tema "Nostalgie", participanţii fiind invitaţi să se îmbrace în ton cu această temă, informează Mediafax.

Biletul la premieră, sesiune de discuţii şi la petrecere susţine un copil să meargă la grădiniţă timp de o lună. Acesta costă 150 de lei şi poate fi cumpărat de pe site-ul bilete.ro. Pentru a participa şi la recepţia VIP cu Hawke, Linklater şi alţi invitaţi, biletul costă 300 de euro şi susţine un copil la grădiniţă timp de un an.


Foto: AFP/Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod