"MasterChef" revine la Pro TV

Din 18 martie, în fiecare marţi de la ora 20.30, juraţii celui mai tare show culinar caută un nou “MasterChef”: suspecţi de talent gastronomic sunt mulţi, însă numai unul va reuşi să-i convingă că merită trofeul şi aprecierile lor.
După două sezoane în care “MasterChef” a schimbat vieţile concurenţilor şi i-a transformat în staruri ale bucătăriei şi după un sezon în care vedetele au trecut la cratiţă, emisiunea de la Pro TV va condimenta din nou serile de marţi ale românilor. Cu concurenţi unul şi unul, probe care mai de care mai solicitante, deplasări inedite şi ingrediente care îi vor uimi nu numai pe cei intraţi în competiţie, ci şi pe telespectatori, noul sezon “MasterChef” este gata să pună pe jar cele mai alese gusturi.


"De la an la an concurenţii vin mai pregătiţi sau, mai bine zis, mai decişi să arate că sunt cei mai buni. Asta face că spectacolul să fie superb şi, mai ales, diferit. Şi noi suntem nerăbdători să vedem ce iese la final", mărturiseşte Cătălin Scarlatescu.

La rândul lui, Florin Dumitrescu e nerăbdător să descopere noi talente care, odată trecute prin focurile bucătăriei "MasterChef", să poată ajunge să semneze meniuri în restaurante de top din ţară, aşa cum s-a întâmplat cu o parte din concurenţii primelor sezoane.
Iar Sorin Bontea e la fel de pregătit să coacă la foc iute răbdarea concurenţilor şi să le pună la grea încercare talentul şi pasiunea pentru bucătărie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod