Marius Moga se însoară

Compozitorul a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Bianca Lăpuște (20 de ani), cea care a înlocuit-o în inima sa pe Iulia Vântur.

După o relație de câteva luni, Marius Moga (33 de ani) și iubita lui, Bianca Lăpuște, au decis să-și unească destinele. Doar prietenii foarte apropiați au aflat vestea cea mare, dar secretul n-a fost păstrat mult timp, scrie ziarulring.ro.

Anunţul a fost făcut de Cabral, pe pagina sa de Facebook: "Da. Probabil sunt naivo-romantico-incurabil dar tocmai ne-am înmuiat toți când am aflat ca Marius a cerut-o de nevastă. Și viitoarea doamnă Moga a zis... DA!", a dezvăluit prezentatorul.

Moga şi Bianca, corespondent Pro TV la Iași, s-au cunoscut în timpul filmărilor ultimului videoclip al cântăreţului, "Pe barba mea", lansat în luna iunie.

"Relaţia nu există fără iubire, iar iubirea o creezi moment cu moment.

Sunt convins că oamenii sunt făcuţi să se descopere şi atunci cand se potrivesc în comunicare, în gândire, în simţire urmează doar partea cu descoperitul. Sunt foarte atent la felul în care doi oameni creează o conexiune între ei. Da, se poate spune că am găsit-o greu. E un model de femeie pe care l-am căutat pentru că mi se pare frumos că oricum femeia face mai multe lucruri decât bărbatul în societate. Mi se pare frumos să fie atât de ambiţioasă de la început", spunea Marius Moga despre iubita lui, cu ceva timp în urmă.

 

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Noiembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod