Mariana Mihuţ, următoarea stea care va straluci pe Aleea Celebrităţilor din Bucureşti

24 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
"Ne bucurăm că tot mai mulţi artişti se alătură proiectului nostru "Walk of Fame" şi că acceptă cu mândrie, respectul şi recunoştinţa noastră. Doresc sa-i multumesc Doamnei Mariana Mihut pentru fericirea pe care o naste in noi la fiecare aparitie pe scena. Mariana Mihut reprezintă o lume care împrăştie lumină pe oriunde poposeşte. Această stea, oferită cu toată dragostea D-nei Mariana Mihuţ înseamnă dăruirea, aprecierea, talentul, implicarea unei adevărate actriţe,  înseamnă o viaţă trăită intens pentru publicul drag" declară George Ivaşcu, Directorul Teatrului Metropolis.

Mariana Mihuț  este una dintre cele mai apreciate actriţe de teatru și film.
A absolvit a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" București, promoția 1964. A interpretat numeroase roluri în teatru, teatru radiofonic, teatru TV și cinematografie. Cel mai mare succes cinematografic românesc "Pădurea spînzuraţilor" avea să fie şi debutul unui cuplu fascinant, cel al Marianei Mihuţ cu Victor Rebengiuc. In aprilie 2009, la Gala Premiilor Uniter, Mariana Mihut a primit premiul pentru cea mai buna actrita in rol principal pentru rolul regelui "Lear" din tragedia shakespeariana cu acelasi nume.
(al saselea trofeu UNITER din cariera sa).

Teatrul Metropolis si Magazinul Cocor o vor recompensa pentru intreaga cariera pe doamna Mariana Mihuţ cu o stea pe Aleea Celebritatilor. Deasemenea, Primarul General al Municipiului Bucuresti, îi va înmâna “Placheta Bucureştiului”, în semn de respect şi apreciere pentru întreaga activitate. Proiectul „Walk of Fame’’ este un demers cultural iniţiat şi organizat de Teatrul Metropolis, Cocor si Primaria Municipiului Bucuresti.

Aleea Celebritatilor (Walk of Fame) este un proiect cultural care gazduieste stelele celor mai cunoscuti artisti romani din lumea filmului si a teatrului, in semn de pretuire a valorilor culturale din Romania.
Iniţiat de Teatrul Metropolis si Cocor, deja celebrul Walk of Fame romanesc a debutat in ianuarie 2011. Pe Aleea Celebritatilor din Piata Timpului stralucesc deja stelele altor mari personalitatii: Florin Piersic, Victor Rebengiuc, Radu Beligan, Amza Pellea (postum), Maia Morgenstern, Alexandru Tocilescu, Tamara Buciuceanu-Botez, Ileana Stana Ionescu si Sebastian Papaiani, Draga Olteanu Matei si Mircea Albulescu.

Va asteptam duminica, la ora 12.00, pentru a ne fi alaturi la decernarea unei stele ce poarta numele Mariana Mihuţ.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod