Atmosfera de poveste continuă la Băneasa Shopping City

24 Noiembrie 2011
Facebook Twitter Comenteaza
Atmosfera de poveste continuă la Băneasa Shopping City
Bucureşti, 23 noiembrie 2011 – Petrecerea continuă la Băneasa Shopping City şi în acest weekend, în care copiii sunt invitaţi să participe la spectacole cu personaje de basm şi să câştige o mulţime de premii. Totul se desfăşoară într-o atmosferă de poveste creată de decoraţiile de sărbători din Băneasa Shopping City.

Atât sâmbătă, cât şi duminică, imediat după prânz, Juniorii de la Radio Romania Junior vin în Băneasa Shopping City nerăbdători să îşi cunoască micuţii prieteni.
Cele patru personaje, Junior, Profesorul Azet, Zâna Balerină şi Actriţa Gabriela, vor fi însoţite de grupul de copii Fargolino, care vor cânta şi vor dansa împreună cu ei pe scenă.

Pe lângă aceştia, grupul Miniton, format din copii talentaţi cu vârste cuprinse între 6 şi 14 ani, vor susţine un spectacol dedicat Crăciunului. Spectacolele vor avea loc pe scena special amenajată din zona Fountain Atrium, sâmbătă de la ora 13:00 şi duminică de la 14:00.

Toţi copiii care vizitează Băneasa Shopping City sunt invitaţi să se înscrie la atelierele de lucru Deco şi Eco şi la cele ale Grădiniţei Happy Kids Floreasca, unde vor învăţa să facă decoraţii de Crăciun.


Membrii Băneasa Kids Club care fac cumpărături în valoare de peste 150 de lei din magazinele de copii şi prezintă bonurile fiscale împreună cu cardul de membru Băneasa Kids Club la birourile de informaţii din interiorul Băneasa Shopping City, pot câştiga o mulţime de premii. Pentru a deveni membru, puteţi să completaţi formularul de inscriere la birourile de informatii sau pe www.baneasakidsclub.ro.

Pentru că se apropie perioada sărbătorilor de iarnă, serviciul gift voucher din Băneasa Shopping City vine în întâmpinarea persoanelor care nu au timp să caute cadoul potrivit și care vor să se asigure că vor face cea mai inspirată alegere.
Achiziţionarea gift voucherul se poate face de la biroul de informaţii din Baneasa Shopping City și reprezintă cea mai elegantă variantă de cadou.

Shopping plăcut!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod