Maria Marinescu divorţează

După un an în care a fost alături de soţul ei, condamnat la închisoare, Maria Marinescu a a decis să divorţeze de Frank Colin.

Pe 28 martie, soţul creatoarei de modă a fost arestat la Paris, sub acuzaţia că ar fi capul unei reţele de trafic de droguri, după ce un avion Falcon, care transporta cu 700 de kilograme de cocaină a fost oprit pe aeroportul din Punta Cana (Republica Dominicană).

Avocata lui Colin a susținut că este doar un ţap ispăşitor, acesta a fost închis în Franţa.

După un an, Maria Marinescu a decis să ceară divorțul. "Da, e adevărat: divorţez! Mai mult nu comentez!", a declarat ea pentru revista Spy.

În noiembrie 2013, procurorii DIICOT au făcut percheziţii în casa creatoarei de modă, soţul acesteia fiind suspectat de trafic de droguri.

Percheziţiile făcute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) s-au desfășurat la două adrese, una fiind la imobilul în care locuieşte în România Maria Marinescu.

Ea a fost audiată la sediul DIICOT, la finalul percheziţiilor.

Maria Marinescu şi Frank Colin sunt căsătoriţi din 2009 şi locuiesc în Franţa. Ei au un băiețel, pe nume Levyn, în vârstă de trei ani.

Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Martie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod