Mandinga, nr. 1 la Premiile Radio Romania Actualitati

Facebook Twitter Comenteaza
Mandinga, nr. 1 la Premiile Radio Romania Actualitati

Duminica, 16 martie, la Sala Radio a avut loc a VI-a editie a galei Premiilor Muzicale Radio Romania Actualitati, pentru cele mai valoroase performante ale anului 2007 in muzica pop, dance, folk si rock.
Mandinga a fost rasplatita cu trofeul "Cel mai bun artist latino". Trupa formata din 10 membrii a urcat de doua ori pe scena: a doua oara pentru premiul "Cel mai bun cantec pop dance", "Cand sunt cu tine" featuring Alex, o compozitie Marius Moga.
In sala plina de VIP-uri din showbiz-ul romanesc (Angela Similea, Margareta Paslaru, Loredana, Andra, Marius Moga, Smiley, 3 SE, Directia 5, Stefan Banica Jr., Proconsul, Alex, Connect-R, Taxi, DJ Project, Alexandra Ungureanu & Crush), Mandinga a fost aplaudata la scena deschisa, atat pentru premiile castigate, cat si pentru cele doua prestatii live pe care le-a avut in timpul show-ului.

Alex, Florin, Chupi, Bazooka, Zah, Ella, Alejandro, El Nino, Tony, Omar Secada si cele dansatoare, Elena si Simona, impreuna cu managerul Sergiu Stoiadin, sunt mandrii de acest premiu, primul pentru Mandinga. „Aceasta arata ca lumea a inceput sa inteleaga fenomenul latino, ca nisa se deschide, ca publicul apreciaza muzica de calitate”, a declarat Sergiu Stoiadin.
Premiul Radio Romania Actualitati vine in apropierea momentului cand Mandinga implineste 5 ani. Evenimentul va fi celebrat printr-o petrecere-maraton de 3 zile, în perioada 4 -6 aprilie, La Rin Grand Hotel.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod