12 tenori irlandezi in Romania

Facebook Twitter Comenteaza
12 tenori irlandezi in Romania

Pe 22 martie, la ora 19.00, Sala Palatului din Bucuresti va gazdui un show care a cucerit publicul din America si Europa. Protagonistii spectacolului sunt "The Twelve Irish Tenors", iar acestia vor interpreta melodii ca "Danny Boy", "La Donna Mobile", "Nesun Dorma", "We are the Champions", "The rose bridge over troubled water", "Hey Jude", "That's Life", "Yesterday", "One Voice", "When Irish Eyes Are Smiling", in cele 90 de minute rezervate publicului din Romania.
Cei 12 tineri reuniti sub numele de "The Twelve Irish Tenors" sunt: Mark Dayley, Barry Potts,Dhavid Posselt,Philip Drennen, Brandon James Smith, David Hodgson,Andrew Geater, Simon Mayhew, Ross Aldred, Ian Spencer, Simon Mathews si  Simon Schofield.
Acestia vor ajunge la Bucuresti in ziua concertului si vor fi cazati la un hotel de lux din Bucuresti, unde vor beneficia de servicii speciale – jacuzzi, sauna si masaj de relaxare.
La sugestia organizatorilor, ei au ales sa guste din meniul traditional romanesc.

Astfel, cei 12 tenori irlandezi, vor putea savura cateva dintre preparatele noastre traditionale precum, sarmalute in foi de vita, tochitura moldoveneasca, piftie, si cozonac. Bineinteles, din meniu nu va lipsi nici traditionala Palinca.

 


Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • IOANA DRAGAN pe 18 Mar 2008, 09:25
    SALA PALATULUI ....

    ..nu stiu cine este administratorul "Salii Palatului", dar, fiindca luna trecuta am fost la un spectacol de balet in aceasta sala, pot spune, cu durere, ca sala nu mai este ce-a fost ...Ii plangi de mila inca de la intrare..., iar in interior, pentru a mari numarul de "bilete" ce ar putea fi vandute, scaunele au devenit mai ...inguste, dar incomode, neintretinute, te intrebi daca sa te asezi sau nu pe ele, caci sunt, cel putin in sectorul "G" unde am stat eu, dubioase la "fata" ...Daca as avea foarte-foarte multi bani, as renova-o pentru a arata ca o sala de spectacole de 5 stele, romaneasca si europeana ....Domnu' ministru al culturii (si toti cei care au fost inaintea dvs.), slabi manageri ai CULTURII ROMANESTI sunteti ...Va pricepeti mai bine la "privatizari" ... Oare doar fiindca aceasta ultima actiune se lasa cu ...COMISIOANE ?!

    0
    0

  • IOANA DRAGAN pe 18 Mar 2008, 09:13
    PAI, COMENTARIU ...

    ...bun, am aflat unde vor canta, cum se vor distra inainte si dupa spectacol, ce vor manca si ce vor bea., dar ...bilete - in ideea ca voi dori sa-i vad in direct - de unde voi putea eu cumpara ? Ca show-ul ( dar de ce "show", c and e vorba de niste tenori ?!) se anunta interesant, dar nu in reluare, la tv. ...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod