Magda Vasiliu a divorțat

Prezentatoarea știrilor de la Prima TV a divorțat luni de Andrei Vintilescu. Ei au fost căsătoriți timp de cinci ani și au un copil în vârstă de patru ani, Vlăduț.
Prezentatoarea de televiziune a recunoscut că relația dintre ea și Andrei Vintilescu nu mai mergea de ceva vreme. "Noi am fost împreună din 2004 şi ne-am separat în toamna anului trecut. Practic, sunt nouă ani, nu chiar zece, dar am continuat să locuim în acelaşi apartament, încercând cumva să reconci­liem problemele dintre noi de dragul lui Vlad, deşi nici eu, nici fostul soţ nu eram adepţii ideii că părinţii trebuie se rămână împreună de dragul copilului. Am încercat, nu am reuşit, iar acum mă simt cumva liniştită că am făcut tot ce-a fost omeneşte posibil.
Mă simt eliberată, cumva"
, a mărturisit Magda pentru OK! Magazine.

Magda Vasiliu a vorbit și despre relația cu noul ei partener, Cosmin: "Eu n-am trăit niciodată pentru ce spune lumea. În momentul în care am realizat că eu şi fostul soţ oricum nu mai avem nicio şansă, şi asta se întâmpla undeva prin primăvară, nu m-am dus să caut o altă relaţie. Ne-am separat, fiecare cu treburile lui, eram OK, eram liniştită, îmi creşteam copilul, dacă era să apară, la un moment dat, cineva, foarte bine...
Deşi, în momentul ăla, ca orice femeie după o despărţire, ziceam că nu mai vreau să aud de relaţii. Şi s-a întâmplat să apară Cosmin, dar a fost un lucru neprogramat, ne aveam în lista de prieteni de pe Facebook. Am început să discutăm, dar fără să ne gândim prea departe."


După două mariaje eșuate, prezentatoarea nu exclude o nouă căsătorie: "Eu chiar cred în instituţia căsătoriei şi în relaţii de lungă durată. În momentul în care copilul meu şi Cosmin s-au cunoscut, mie mi-era clar că relaţia noastră este una care va evolua bine.
Pentru că, dacă n-aş fi avut certitu­dinea asta, nu mi-aş fi permis să i-l prezint pe Vlad. E o relaţie serioasă şi-mi doresc să fie una de lungă durată"
, a spus ea.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod