Magda Pălimariu și Ionuț Dumitru s-au despărțit

Prezentatoarea rubricii Meteo de la Pro TV s-a despărțit de logodnicul ei, după o relație de trei ani.
Decizia celor doi i-a şocat pe apropiaţii lor, care se așteptau ca ei să-i anunțe că se vor căsători, nicidecum că se despart. 

Magda Pălimariu (34 de ani) şi Ionuț Dumitru, (33 de ani), mai cunoscut cu porecla Piticu, erau împreună de trei ani și se logodiseră. Cu toate acestea, în urmă cu câteva zile ei au hotărât să se despartă.
 
"Nu a fost un eveniment care a apărut brusc şi nici nu a fost o decizie luată în pripă. Se pare că programul încărcat pe care l-am avut atât eu, cât şi Ionuţ, în ultimii doi ani, ne-a făcut să ne petrecem mult timp separat şi, încetul cu încetul, relaţia s-a erodat.
Cu puţin timp în urmă, am avut o discuţie în care am luat decizia că e mai bine să ne separăm. Locuiam împreună, dar acum fiecare poate să stea în casa lui"
, a declarat prezentatoarea TV pentru ziarul Libertatea.

Vedeta a mai spus că a fost o despărţire fără lacrimi și fără certuri: "Relaţia s-a erodat în timp, programul încărcat nu ne mai permitea să petrecem mult timp împreună, astfel că ne aşteptam ca situaţia să ajungă în acest punct. Sigur că este un moment trist pentru amândoi, dar a fost o despărţire fără lacrimi sau certuri."

Magda Pălimariu a mai spus că, dacă ar afla din ziare sau de la prieteni că Ionuț are o altă iubită, n-ar fi geloasă.
"M-aş bucura pentru el, m-aş bucura să-l ştiu fericit. E decizia lui ce va face în continuare, nu e loc de gelozie". 

În ceea ce o privește, Magda susține că nu își face griji pentru viitor. "Nu mă pot gândi în acest moment la o nouă relaţie. Las lucrurile să decurgă de la sine, sunt relaxată, nu îmi ocup mintea cu ceva ce se poate întâmpla în viitor. Îmi place să trăiesc prezentul, pentru că am încredere că viaţa ştie să aranjeze bine lucrurile", a mai spus ea pentru Libertatea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod