Madonna a lansat single-ul "I F....d Up"

Vedeta a postat pe Facebook single-ul "I F....d Up" de pe cel mai nou album al său, "MDNA", care va fi lansat pe 26 martie. La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii, iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.

Vedeta a postat pe Facebook single-ul "I F....d Up" de pe cel mai nou album al său, "MDNA", care va fi lansat pe 26 martie.

La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii, iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.

"Am dat-o în bară, am greşit. Nimeni nu ştie asta mai bine decât mine", scrie aceasta în primul vers. "Îmi pare rău, nu mi-e teamă să spun asta. Aş vrea ca lucrurile să fi fost altfel, dar nu se mai poate".

Acesta continuă, în aceeaşi melodie: "Într-un fel, am distrus visul perfect.

Am crezut că suntem indestructibili. Niciodată nu mi-am imaginat că am putea fi despărţiţi".

Albumul va fi lansat oficial pe 26 martie, dar artista a lansat deja single-urile "Girl Gone Wild" şi "Give Me All Your Luvin", anunță site-ul hollywoodreporter.com, citat de agenția Mediafax.

De asemenea, Madonna a făcut publice şi datele turneului său, care începe în Israel, pe 29 mai, şi se încheie în Australia, la începutul anului 2013.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod