Madonna a lansat single-ul "I F....d Up"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2012
Vedeta a postat pe Facebook single-ul "I F....d Up" de pe cel mai nou album al său, "MDNA", care va fi lansat pe 26 martie. La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii, iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.

Vedeta a postat pe Facebook single-ul "I F....d Up" de pe cel mai nou album al său, "MDNA", care va fi lansat pe 26 martie.

La începutul săptămânii trecute, câteva versuri ale acestui single au fost date publicităţii, iar presa a speculat că acestea ar face referire la fostul soţ al cântăreţei, regizorul Guy Ritchie.

"Am dat-o în bară, am greşit.

Nimeni nu ştie asta mai bine decât mine", scrie aceasta în primul vers. "Îmi pare rău, nu mi-e teamă să spun asta.
Aş vrea ca lucrurile să fi fost altfel, dar nu se mai poate".

Acesta continuă, în aceeaşi melodie: "Într-un fel, am distrus visul perfect. Am crezut că suntem indestructibili. Niciodată nu mi-am imaginat că am putea fi despărţiţi".

Albumul va fi lansat oficial pe 26 martie, dar artista a lansat deja single-urile "Girl Gone Wild" şi "Give Me All Your Luvin", anunță site-ul hollywoodreporter.com, citat de agenția Mediafax.

De asemenea, Madonna a făcut publice şi datele turneului său, care începe în Israel, pe 29 mai, şi se încheie în Australia, la începutul anului 2013.

"MDNA" este al 12-lea album de studio al Madonnei şi urmează materialului discografic "Hard Candy", lansat în 2008.

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod