Mădălina Ghenea joacă în comedia romantică "Smitten!"

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei a fost în "Youth/La Giovinezza", de Paolo Sorrentino


În filmul "Smitten!", care este produs de Julia Rask, David Nichols şi Barry Morrow, un rol îi va reveni şi actriţei spaniole Angela Molina, în vârstă de 60 de ani, care a jucat, printre altele, în "Îmbrăţisări frânte/ Los abrazos rotos" (2009), de Pedro Almodovar, şi "The Way" (2010), de Emilio Estevez, notează Mediafax.

Mădălina Ghenea, în vârstă de 26 de ani, a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană "I Soliti Idioti" (2011), în regia lui Enrico Lando.

Ea a jucat şi în filmul "Dom Hemingway" (2013), în regia lui Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law. Pe de altă parte, Mădălina Ghenea a primit premiul Sorriso diverso Roma 2012, pentru rolul interpretat în filmul "Razzabastarda" (2012), de Alessandro Gassman, distincţia fiind acordată de o asociaţie culturală în contextul ediţiei din 2012 a Festivalului Internaţional de Film de la Roma. În 2014, ea a jucat în serialul TV "Borgia".

Cea mai recentă apariţie cinematografică a Mădălinei Ghenea a fost în "Youth/ La Giovinezza", de Paolo Sorrentino, care a avut premiera anul acesta în competiţia oficială a Festivalului de Film de la Cannes.


Foto: Hepta

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod