Lorenzo Lamas nu se mai satura de vedetele Playboy

Facebook Twitter Comenteaza
Lorenzo Lamas nu se mai satura de vedetele Playboy

Lorenzo Lamas, vedeta din serialul "Renegatul", are o adevarata pasiune pentru vedetele "Playboy". Caci, dupa ce a divortat de Shauna Sand, care a aparut pe coperta acestei reviste in mai 1996, "Renegatul" a pus ochii pe o alta actrita, devenita celebra dupa ce a aparut goala in paginile revistei "Playboy" - Sandra Taylor.

Lorenzo Lamas, in varsta de 50 de ani, a fost casatorit de patru ori. Insa, desi altii in locul sau ar fi descurajati, "bravul" Lorenzo nu se da batut asa de usor.
El a fost vazut in compania mai multor tinere, care au fost propulsate in lumea vedetelor de goliciunea lor, iar pana la urma, a ales-o pe Sandra Taylor.

"Sunt un mare admirator al frumusetii feminine, iar aceasta cred ca mi s-a transmis genetic, de la tatal meu, care avea doua mari pasiuni - femeile si caii", a spus Lamas. Cei cinci copii si cele patru casnicii stau marturie a faptului ca "Renegatul" a iubit intr-adevar femeile, care, la randul lor, nu au ramas indiferente. Sandra Taylor este o "specialista" a  relatiilor cu barbati celebri, printre fostii ei iubiti numarandu-se si Dodi Al-Fayed.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod