Michael Chiklis a primit cheia orasului natal

Facebook Twitter Comenteaza
Michael Chiklis a primit cheia orasului natal

Michael Chiklis, detectivul Vic Mackey din serialul "Lege si faradelege" ("The Shield"), a primit de curand titlul de cetatean de onoare si cheia orasului Andover, din Massachusetts, locul unde si-a petrecut copilaria.

Oficialitatile orasului au organizat o festivitate speciala - "Ziua Michael Chiklis" - in cadrul careia i-au acordat actorului din "Lege si faradelege" o cheie simbolica a orasului. Evenimentul a coincis si cu o petrecere data de absolventii liceului din Andover, promotia 1982, la care a participat si Chiklis.

Profesorii si-au amintit ca fostul capitan al echipei de fotbal, Chiklis, era unul dintre cei mai duri jucatori de pe teren si n-ar fi ratat sub nicio forma vreo ora de antrenament.
"Michael era un jucator la fel de dur pe cat este de dur si detectivul pe care-l interpreteaza in 'Lege si faradelege'. Rolul din serial i se potriveste minune", a spus fostul antrenor al lui Chiklis.

Fostii profesori de arta teatrala ai lui Michael Chiklis sunt ferm convinsi ca succesul de care s-a bucurat actorul, castigator al premiilor Emmy si Globul de Aur li se datoreaza si lor. "Suntem foarte mandri de Michael si ne bucuram ca, in ciuda succesului, n-a uitat niciodata de unde a plecat", a spus unul dintre fostii profesori ai vedetei din "Lege si faradelege".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod