Loredana, un exemplu pentru strainatate

Facebook Twitter Comenteaza
Loredana, un exemplu pentru strainatate

Pentru Loredana, anul 2008 a inceput in forta, cu o multime de realizari. Ea este singura artista din Romania care este prezenta pe site-ul legendarului critic de moda Diane Pernet si este data astfel ca exemplu pentru cei din lumea intreaga.
Loredana se numara printre cei care, in opinia jurnalistei de moda, imping moda, gustul si imaginatia mai departe. Artista are ceva de spus prin stilul ei si contribuie la dezvoltarea universului modei prin felul in care abordeaza tinutele de scena si nu numai. "Sunt flatata de recunoasterea acestei femei fabuloase din moda mondiala si asta ma motiveaza sa merg mai departe in ceea ce priveste viziunea mea asupra stilului", a marturisit artista. Loredana este prezentata pe site-ul "A Shaded View of Fashion" prin intermediul imaginilor filmate cu Loredana de la Revelionul Pro Tv de anul acesta si a clipurilor "Cat ii Maramuresul" si "Femeia ta".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • anca pe 25 Mar 2008, 22:19
    stil

    DA,CU DESAVARSIRE DA. Si spun asta pt ca stiu ca marea majaoritate a persoanelor care au observat originalitatea Loredanei sunt de acord cu mine. Trebuie sa se scrie cat mai mult despre aceasta artista; si-a castigat meritul de a fi cunoscuta in intreaga lume prin ceea ce este: un om cu o personalitate inedita.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod