Liv Tyler şi Jimmy Fallon, farsă de zile mari - FOTO

Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum "Stăpânul inelelor" şi "Armageddon" a uimit publicul din SUA în urma participării sale la o emisiune televizată.

Actriţa cunoscută pentru rolurile sale din pelicule precum "Stăpânul inelelor" şi "Armageddon" a uimit publicul din SUA printr-o apariţie ciudată la o emisiune de televiziune.

Recunoscută pentru frumuseţea sa, Liv Tyler a venit în faţa camerelor de luat vederi cu o dantură foarte neîngrijită şi o costumaţie cel puţin bizară.     

Liv Tyler a purtat pe parcursul unui comedy sketch un costum auriu cu dungi sub formă de fulgere de culoare neagră.

Vedeta a fost acompaniată în reprezentaţia sa de Jimmy Fallon, moderatorul emisiunii "Late Night with Jimmy Fallon/ Noaptea târziu cu Jimmy Fallon".

Prin intermediul acestei apariţii, Liv Tyler a încercat să îşi promoveze cel mai recent film al său, "Robot & Frank/ Frank şi Robotul", relatează agenţia Mediafax.

Tyler a interpretat alături de Fallon un show în stilul anilor '80, gazda emisunii spunând că pe vremea aceea cei doi erau un duo muzical.

În aceeaşi emisiune, moderatorul a prezentat un clip în care cei doi interpretează hit-ul "Don't you want me", atât Liv cât şi Jimmy având dantură falsă şi îmbrăcăminte ciudată.

Liv Tyler este fiica solistului formaţiei Aerosmith, Steven Tyler, şi a fostului model Bebe Buell.
Ea a debutat în showbiz în 1991, printr-un contract cu firma Polaroid, iar primul său rol a fost în 1994, în filmul "Dincolo de tăcere/ Silent Fall".
Rolul care i-a adus celebritatea este cel al prinţesei elfilor Arwen din trilogia "Stăpânul inelelor".

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
22 August 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod