Legendele Hollywood-ului isi dau mana la Pro Cinema

Facebook Twitter Comenteaza
Legendele Hollywood-ului isi dau mana la Pro Cinema

In luna aprilie, Pro Cinema implineste patru ani de existenta, motiv de a sarbatori cat cuprinde. Telespectatorii vor putea fi eroi in cele mai iubite filme de actiune, vor fi martorii celor mai nonconformiste povesti de dragoste si vor deveni dependenti de comedia in esenta tare.

In luna aprilie, "Zei si generali" ("Gods and Generals") fac ordinea la Pro Cinema. Robert Duvall, Jeff Daniels, Stephen Lang si Mira Sorvino spun povestea legendarului "Stonewall Jackson", care a cunoscut si culmile gloriei si abisul decaderii in timpul razboiului civil.

Steven Spielberg este invitatul special al acestei luni speciale, fiind prezent la postul TV prin trei dintre cele mai apreciate productii ale sale - "Munchen" ("Munich"), "Minority Report" ("Raport Special") si "Inteligenta artificiala" ("A.I.
- Artificial Intelligence"). Difuzat in premiera absoluta la televiziune, "Munchen" a fost nominalizat la cinci categorii ale premiului Oscar, printre care si aceea de Cel mai bun film al anului 2005.

In 1972, lumea intreaga urmarea ingrozita cum 11 atleti israelieni au fost ucisi la Jocurile Olimpice. "Munchen" este povestea a ceea ce s-a intamplat dupa aceasta tragedie. Eric Bana si Daniel Craig sunt eroii acestei drame inspirate din intamplari adevarate. Trei nominalizari la premiile Oscar si incasari cat bugetul unei tari mai mici - toate acestea le-a obtinut "fabrica de superproductii" Steven Spielberg prin peliculele "Minority Report" si "Inteligenta artificiala".


Pentru cel care priveste cu atentie, pentru cel care indrazneste sa viseze, frumusetea poate aparea acolo unde se asteapta mai putin. Acesta este unul dintre mesajele filmului lui Sam Mendes, "American Beauty", castigator a cinci premii Oscar, pe care telespectatorii Pro Cinema il pot urmari in luna aprilie. "Brokeback Mountain" ("O iubire secreta"), "Jocul domnului Ripley", miniseria "Ingeri in America" si "Shining" sunt doar cateva dintre filmele care vor puncta sarbatoarea si care vor aduce pe micile ecrane cele mai populare vedete de la Hollywood: Al Pacino, Emma Thompson, Jack Nicholson si Heath Ledger.

De asemenea, iubitorii cinema-ului clasic au intalnire cu Humphrey Bogart si Ingrid Bergman la "Casablanca" - pentru unul dintre cele mai iubite filme care au fost realizate vreodata.
Filmul romanesc nu putea lipsi, astfel ca te vei putea intalni cu Toma Caragiu, Dem Radulescu si Jean Constantin, pentru a urmari cele mai amuzante ispravi ale "Brigazii Diverse".

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod